Golišava se družila sa sportistima: Lepa plivačica izbačena sa Olimpijade zbog neprimerenog ponašanja

Vesti 06.08.2024 14:50 0

Vatrena plivačica iz Paragvaja je svojim ponašanjem ometala sportiste u pripremama za takmičenje, pa su je izbacili.

luana

Printscreen/Instagram

Jedna od najlepših sportistkinja na Olimpijskim igrama izbačena je iz olimpijskog sela. Zgodna plivačica iz Paragvaja Luana Alonso izbačena je zato što je svojim ponašanjem, odnosno oskudnom odećom i druženjem sa sportistima ometala druge takmičare, navedeno je u saopštenju.

luana

Printscreen/Instagram

 

Golišava se družila sa sportistima

Lepa plavuša ima 20 godina, a s takmičenja je ispala već prvog dana Olimpijskih igara. Po dolasku u selo presvukla se u svoju odeću, ignorišući uputstva šefova paragvajskog tima da mora biti obučena u službenu odeću koja im je dodeljena. Zatim se družila sa sportistima drugih zemalja, ali i ometala timske kolege koji su se još takmičili. Šefovi paragvajskog olimpijskog odbora doneli su odluku da joj zabrane druženje s drugim članovima tima nakon što su dobili primedbe na njeno ponašanje.

luana

Printscreen/Instagram

 

Uživa u znamenitostima Pariza

Uobičajena je praksa da sportisti ostaju u selu do kraja igara, ali se Luana prebacila u hotel u Parizu i slobodno vreme provodila u luksuznim prodavnicama i restoranima. Doživljaje iz Pariza objavljivala je na društvenim mrežama gde ima oko 500.000 pratilaca. Tada su joj zvaničnici poručili da ostane u hotelu i da se ne vraća u selo.

luana

Printscreen/Instagram

 

Tokom boravka u Parizu mlada plivačica je posetila Diznilend, brojne muzeje, prodavnice i poslastičarnice po kojima je grad poznat. Pozirala je ispred Ajfelovog tornja i drugih znamenitosti. Odmah po ispadanju s Olimpijskih igara, nakon što se nije plasirala u finale na 100 metara, objavila je kako se povlači iz sporta o čemu je obavestila samo pratioce na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading