Hariju je postalo pakleno u Americi, vapi za domovinom: Princ sve teže podnosi boravak u tuđini

Tatjana Badarević Vesti 08.08.2024 15:21 0

Kraljevski stručnjak je otkrio kako se Harijevi prijatelji osećaju 'izdano', a za sve krive Megan Markl.

Hari i Megan

Profimedia

 

Princ Hari i Megan Markl (43) više od četiri godine ne žive u Velikoj Britaniji, a svoj srećni dom pronašli su u Kaliforniji. Iako se čini kako žive idilično, kraljevski stručnjak Tom Kvin nedavno je otkrio da je njihova sreća samo za javnost. Naime, Hariju nedostaju prijatelji i porodica, piše The Mirror.

- Hari se sve više dosađuje i gleda unazad preko Atlantika gde još uvek živi većina njegovih prijatelja iz vojske i škole i koje nikad ne vidi jer ga neće posetiti u Americi pošto Megan doživljavaju teškom - rekao je za The Mirror.

 

 

Kraljevski stručnjak je otkrio kako se Harijevi prijatelji osećaju "izdano" jer je u svojim memoarima "Rezerva" pisao o svojoj vojnoj službi "na tako nevojnički način".

Za njegovo ponašanje krive Megan, a Hari se tako nije pojavio ni na venčanju dugogodišnjeg prijatelja Hjua Grosvenora, koji je ujedno i krsni kum njegovog sina Arčija.

 

 

- Istina je da se Hari ponovo rekreirao na način koji jednostavno ne funkcioniše za njegovu porodicu ili prijatelje iz prošlosti, kada je bio sasvim drugačija osoba - dodao je Kvin.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading