Sin najbogatijeg čoveka u Aziji jedva stigao do automobila: Javnost je ostala šokirana zbog onog što je uradila njegova žena

Tatjana Badarević Vesti 08.08.2024 13:20 0

Anant i Radhika venčali su se prošlog meseca, a sad su ih fotografi snimili na Olimpijskim igrama.

Anant Ambani

Printscreen/Instagram

 

Anant Ambani je sin Mukeša Ambanija, najbogatijeg čoveka Indije, venčao se s Radhikom Merkant, ćerkom bogatog farmaceutskog mogula, na tradicionalnoj hinduističkoj ceremoniji u Mumbaiju. Svadba je trajala tri dana, od 12. do 14. jula, a procenjuje se kako bi konačni trošak mogao biti blizu neverovatnih 500 miliona funti. Par se pojavio na Olimpijskim igrama u Parizu, gde su ih na ulicama okružili brojni fotografi i obožavatelji.

Anant i Radhika su se šetali i držali za ruke, a onda su ih snimili kako prilaze automobilu. Anant je teško hodao, a u jednom trenutku je Radhika pustila njegovu ruku i ubrzala korak do auta.

 

@taoualitamar Anant Ambani et son épouse Radhika font du shopping à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT

 

Njen suprug je ostao iza nje i do auta stigao nešto sporije, što su mnogi komentarisali.

- On deluje kao dobar čovek, ali ona me s ovim potezom pred svima razočarala - bio je jedan od komentara.

Neki su stali u njegovu odbranu te se osvrnuli na njegove zdravstvene probleme. Naime, Anant se tokom života borio s brojnim zdravstvenim problemima, a jedan od većih je astma.

Jedno vreme imao je 208 kilograma, a bio je izgubio čak 108. Zbog upotrebe lekova je ponovo vratio kile, koje je kasnije opet skinuo. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading