Besna je kao ris: Dženifer Lopez ne može da prihvati da joj se brak raspao, a Benu zamera ovo

Tatjana Badarević Vesti 06.08.2024 20:27 0

Slavni par je, kako se navodi, odlučio da se razvede nakon dve godine braka.

Profimedia

Profimedia

 

Javnost je nedavno šokirala vest o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka nakon dve godine braka. Kako je preneo DailyMail, dokumenti za razvod su finalizovani, ali još nisu predati. Iako se o potencijalnom razvodu slavnog para šuška već neko vreme, obožavatelji su smatrali da će oni ipak uspeti da reše nesuglasice.

Nakon što je odjeknula vest o razvodu, izvor blizak latino divi otkrio je kako se ona oseća zbog svega.

"Ona je besna. Ponizio ju je. On je bio taj koji je inicirao ponovno pomirenje", rekao je izvor za Page Six pa dodao:

'Ponizio ju je jer je napravila veliku stvar od tog da je on ljubav njenog života. Upravo su imali dva venčanje pre dve godine. Ovo je neka vrsta rekorda, nisu mala deca. Petoro dece je uključeno u ovo, znala je da će spojiti porodice. Nije u potpunosti prihvatila da je gotovo.'

 

 

Ranije je sve šokirala vest kada su Ben i Dženifer odlučili da stave na prodaju luksuznu vilu koju su kupili nakon venčanja te za nju traže 68 miliona dolara. Drugu godišnjicu braka prošlog meseca proveli su razdvojeno, a zatim se Ben nije pojavio na proslavi Dženiferinog 55. rođendana.

Smatra se da je krahu njihove ljubavi presudila činjenica da je Dženifer pokrenula svoju liniju alkohola, uprkos tome što je znala da se Ben dugo borio sa ovim porokom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"Znala je da je izgubio sve, uključujući ljubav svoje porodice, znala je da bi se mogao vratiti alkoholu, a Džen je ipak odlučila da pokrene vlastitu liniju alkohola, zbog više novca, kao da nije imala dovoljno, ovo je bila jedna od stvari koja je prelila čašu", rekao je izvor blizak glumcu.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading