„Nikad nisam bila privlačnija“: Voditeljka se skinula u toples i objavila da traži novog dečka!

Vesti 28.05.2024 09:23 0

Napunila je 50 godina pre tri nedelje, ali kaže da se nikada bolje nije osećala.

denis van outen

Profimedia

Televizijska zvezda kaže da s godinama više ne brine o tome šta ljudi misle. „Osećam se se**epilnije nego ikada“, izjavila je engleska glumica i voditeljka Denis Van Outen posle izazovnih fotografija objavljenih povodom njenog 50. rođendana.

Beznadežno romantična

Denis kaže da je odlučila da krene u potragu za srodnom dušom, a ističe da je "puna samopouzdanja i spremna za zabavu". Inače, Britanci ovu atraktivnu damu na malim ekranima gledaju još od 1997. godine, kada je vodila "Big Breakfast" na „Kanalu 4“, a od tada je postigla puno - od brojnih televizijskih emisija, pa do uloge Roksi u hit mjuziklu "Čikago". 

Kako tvrdi, oduvek je beznadežno romantična, a sada je slobodna nakon što se prošle godine razvela od Džimija Barbe, italijanskog modela, i to nakon 18 meseci.

 

 

Buran ljubavni život

Što se tiče njenih prošlih veza i brakova, zabavljala se s pevačem Džamirukvajem, glumcem Džejem Kejem od 1998. do 2001. godine, a bili su i vereni. Denis se 2009. godine udala za pobednika talent šoua "Any Dream Will Do", Lija Miada, i s njim ima 14-igodišnju ćerku Betsi, ali su se razveli 2013. godine. Bila je u vezi i sa biznismenom Edijem Bokšalom od 2014. do 2022. ali ga je ostavila pošto je saznala da da je slao eksplicitne poruke drugim ženama.

Ipak, sve te propale veze nisu joj ostavile gorak ukus u ustima i Denis ne odustaje od potrage za pravom ljubavlju. „Ne žuri mi se da nađem nekoga pa ne osećam nikakav pritisak. Samo ću se opustiti i prepustiti da sve ide svojim tokom. Neću ništa da forsiram. Osećam da sada mogu da donesem prave odluke. Ovo sam nova ja, sama i spremna za zabavu - objasnila je Denis.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading