Žene širom sveta su odlepile za njim, a on ljubi ovu lepoticu + je ponosni otac: Ljubavni život tenisera Lorenca Muzetija, senzacije Olimpijskih igara

Nedeljko Tišanović Vesti 04.08.2024 21:12 0

Olimpijske igre su svetla reflektora okrenule ka njegovom privatnom životu...

CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Italijanski teniser koji je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine ispisao je istoriju postavši prvi Italijan u poslednjih 28 godina koji je obezbedio mesto u završnoj fazi Olimpijskih igara

Međutim, dvadesetdvogodišnja italijanska teniska zvezda Lorenco Muzeti postao je tema svi svetskih medija, najpre zbog svoje igre na terenu, a ona i zbog svog izgleda, kao i zbog svog ljubavnog života. Nedavno su osvanule fotografije njege i njegove verenice Veronike Konfalonieri, što je dodatno uzburkalo javnost. 

Pre nekoliko dana, Konfalonieri podelila je fotografiju sebe sa tirkizno plavim pejzažem u pozadini. Takođe je objavila nekoliko prikaza prelepe prirode sa svog nedavnog putovanja, ali čekajte! Gde je Lorenco Muzeti?

 

 

Italijanski teniski as je bio malo razočaran što nije bio u objavi svoje verenice.

Ironično je komentarisao:

Hvala što si objavila sliku nas

Nakon što je videla ovaj duhovit komentar, Veronika je odgovorila:

Već sam je postavila.

 

 

Kako Muzeti brzo napreduje u svetu tenisa, obožavaoci su postali sve radoznaliji da saznaju više o njegovom privatnom životu. Rado gledaju ovakve interakcije para na njihovim nalozima na društvenim mrežama.

Podsetimo, par je zajedno od 2022. godine.

Čime se bavi Konfalonieri?

Trenutno radi kao grafička dizajnerka za multinacionalnu firmu Sky Sports u Italiji. Radi sa njima od 2019. godine i takođe pokazuje i interesovanje za modeling.

Veroniku često viđamo kako bodri Muzetija tokom njegovih mečeva. Osim toga, par je takođe viđen više puta na različitim događajima. Vole da putuje širom sveta. 

Teniser je postao otac

U novembru 2023. godine, par je objavio da očekuje svoje prvo dete. Muzeti je izrazio svoje uzbuđenje zbog toga što će postati otac, iako je bio malo zabrinut kada je prvi put čuo ovu vest.

Krajem marta ću postati otac dečaka, veoma sam srećan.

 

 

Nakon toga, u martu 2024. godine, na svet je došlo njihovo prvo dete, dečak po imenu Ludoviko.

Da ne krije koliko je srećan zbog ove vesti pa je istakao da je rođenje njegoog deteta njegova "najveća pobeda" do sada.

 

 

To je bila moja najveća pobeda, ništa se ne može uporediti sa rođenjem mog sina. Želim da se zahvalim svojoj devojci Veroniki — rekao je Muzeti u jednom intervjuu na terenu.

 

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading