Ivana je ćerka POZNATOG fudbalera: Ovo je prelepa devojka Sebastijana Korde koji je izgubio od Đokovića u finalu

Vesti 08.01.2023 12:35 1

Sebastijan Korda je danas izgubio od Novaka Đokovića u finalu Adelejda sa 2:1 u setovima

Ivana je ćerka POZNATOG fudbalera: Ovo je prelepa devojka Sebastijana Korde koji je izgubio od Đokovića u finalu

Foto: EPA

Amerikanac je bio jedan od najsjajnijih mladih talenata na turneji i pomno ga prate teniski entuzijasti.

Korda je rođen 5. jula 2000. Sin je bivših čehoslovačkih tenisera Petra Korde i Regine Rajhrtove, a ima i dve starije sestre, Džesiku i Neli , koje su obe profesionalni golf igrači na LPGA turneji koja predstavlja SAD.

Korda je postao profesionalac 2018. i osvojio svoju prvu ATP titulu na Otvorenom prvenstvu Emilija-Romanja 2021. održanom u Parmi u Italiji postavši prvi Amerikanac koji je pobedio na evropskoj šljaci. Takođe je imao odličan niz na Otvorenom prvenstvu Francuske 2020. gde je počeo od kvalifikacionih rundi i stigao do 4. kola pre nego što je poražen od branioca i konačnog šampiona Rafaela Nadala .

Korda je zadržao privatnost kada je u pitanju njegov lični život. Povremeno stavlja slike sa svojim sestrama ili roditeljima na svoje društvene mreže. Iako nije objavio nijednu sliku, Korda je potvrdio svoju vezu sa Ivanom Nedved koja je primećena na tribinama sada u Australiji.

Ivana je ćerka POZNATOG fudbalera: Ovo je prelepa devojka Sebastijana Korde koji je izgubio od Đokovića u finalu

Printscreen

 

Ko je devojka Sebastijana Korde Ivana Nedved?

Ivana Nedved je ćerka bivšeg igrača Češke i fudbalera Juventusa Pavela Nedveda . Pavel je bio visoko odlikovan fudbaler i bio je najbolji evropski igrač godine 2003. osvojivši priželjkivanu Zlatnu loptu.

Ivana i Sebastijan se zabavljaju neko vreme, ali nisu otkrili od kada tačno. Ivana je bila prisutna na Parma openu kada je Korda osvojio titulu, zbog čega ju je Sebastijan nazvao svojom amajlijom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ivana nedved (@ivananedved)

Iako njihova priča o tome kako su se upoznali ostaje tajna zagonetka za ljubitelje tenisa, mladi par je svakako razvio bazu obožavatelja na društvenim mrežama gde Ivana povremeno postavlja slike sa Sebastijanom dajući fanovima uvid u njihovu vezu.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Aleksandar
08.01.2023 12:52

"prvi" Amerikanac je osvojio Serbia open Sam Querry