Kruži ludi trač o slavnom sportisti i planetarnoj zvezdi: Jedan detalj ih je skroz raskrinkao, a evo o čemu je reč

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 16:51 0

Svetski izvori navode da su se Tejlor Svift i Trevis Kelsi venčali u tajnosti.

Tejlor Svift

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Američka pevačica Tejlor Svift trenutno je jedna od najpoznatijih zvezda na svetu, a njeni obožavatelji prate svaki njen korak. Tako ni detalji njene veze sa fudbalerom Trevisom Kelsijem ne mogu proći neprimećeno. Sad je par ponovo pokrenuo raspravu između njihovih vernih fanova, od kojih neki veruju da su se Tejlor i Trevis venčali u tajnosti, prenosi Mirror.

Kako neki tvrde, otkrio ih je jedan detalj u apartmanu Trevisovog kluba Kanzas Siti Čifsa na stadionu Arrowhead. Jedan fan kluba je podelio fotografiju iz apartmana na kojem se mogla videti fotografija Svift na nastupu u sklopu "Eras" turneje. "Ovde jedi Tejlor! Takođe, činjenica da ovde stoji poster s Eras turneje je toliko smešno", napisao je, a ubrzo su krenula nagađanja da se par venčao.

 

 

"Izvinjavam se, ali ovo dvoje je venčano. Nikada to neće objaviti i totalno ne moraju. Verovatno će nam reći na novom albumu, ali ovo rade venčani ljudi", bio je jedan od komentara. "Tejlor i Trevis su sigurno već venčani, samo mi nemamo pojma o tome", pisalo je u drugom.

Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili s tim. "Ne postoje dokazi koji bi sugerisali da su se Trevis Kelsi i Tejlor Svift venčali. Nagađanja verovatno potiču od obožavatelja koji su primetili novi detalj u Kelsijevom apartmanu na stadionu Arrowhead, ali ovo ne potvrđuje vezu između njih dvoje", napisao je jedan korisnik na X-u.

Inače, Kelsi i Svift su u vezi od prošle godine, a u početku su istu skrivali.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading