Sprda ga i bivša žena: Benu Afleku nikako da "svane", javnost mu se sada smeje zbog ovoga

Tatjana Badarević Vesti 30.07.2024 21:27 0

Ljubavna priča između Bena Afleka i Dženifer Garner počinje u filmu "Daredevil", a sa njom slavni glumac ima troje dece.

ben aflek

Profimedia

 

Dženifer Garner našalila se na račun svog privatnog života u filmu "Deadpool & Wolverine" gde se pojavila kao Elektra s kojom je debitovala 2003. u filmu "Daredevil", prenosi New York Post. Kao što znamo, u "Daredevilu" su glumili Ben Aflek i Dženifer Garner, par koji je kasnije dobio troje dece pa se 2015. rastao.

U novom nastavku Dedpula pojavljuje se Elektra kako bi spasila Dedpula, kojeg igra Rajan Rejnolds, i Voverina, kojeg glumi Hju Džekmen, od negativke Kasandre Nove, odnosno Eme Korin. Saznajemo da je Kasandra ubila neke heroje, a među njima i njenu dugogodišnju ljubav Daredevila (Afleka).

 

 

Iako je razvod braka objavljen 2015., okončan je 2018., a jedan od bračnih problema bilo je i Aflekovo alkoholisanje. "Dogodilo se to da sam počeo piti sve više i više kad mi se brak raspadao. Ovo je bilo 2015., 2016. Moje je opijanje, naravno, stvorilo još problema u braku", rekao je glumac.

 

 

Poznato je da se Aflek 2022. oženio s pevačicom i glumicom Dženifer Lopez, s kojom je prvobitno bio veren 2000-tih, ali od maja se šuška da se i oni rastavljaju. Veći deo leta ne provode zajedno, uključujući njihovu godišnjicu te Lopezin 55. rođendan. Takođe su i svoj zajednički dom, vilu na Beverli Hilsu, stavili na prodaju.

Izvori su otkrili da Garner čak pomaže paru da se pomire jer želi da Aflek bude srećan, ali nije poznato koliko je i kako uključena u odnos para. Inače, Garner je od 2018. s biznismenom Džonom Milerom.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading