"Kao da nije tvoja krv": Svet zapanjen izgledom sina Dženifer Lopez, a jedna stvar nikome nije jasna

Tatjana Badarević Vesti 30.07.2024 18:31 0

Dženifer Lopez je objavila fotografiju sa sinom Maksom, kojeg retko možemo videti, a mnogi su primetili koliko je dečak porastao.

Profimedia

Profimedia

 

Dženifer Lopez objavila je fotografiju sa sinom Maksom, kojeg retko možemo videti. Mnogi su primetili koliko je dečak porastao, ali i kako je sve sličniji svom ocu, Marku Entoniju.

"Kao da sam videla Marka", "Nikada nisam videla da dete toliko liči na svog tatu", "Džej Lo, nema ništa tvoje", neke su od reakcija obožavatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Podsetimo, Dženifer je majka blizanca, Maksa i Eme, koje je dobila u braku s bivšim suprugom, Markom Entonijem. I dok Emu ponekad možemo da vidimo sa Dženifer, fotografije sa Maksom su zaista retke.

Ema se često nalazi na metama zlih jezika zbog svog dečačkog stila odevanja i navodne transrodnosti o kojoj se dugo nagađalo. Često su je prozivali na društvenim mrežama jer ne izgleda kao kopija svoje slavne majke koja se s vremenom nametnula i kao modna ikona.

Devojčica, sudeći po fotografijama, umesto ženstvenih haljina preferira široku mušku odeću i sportski stil. Dženifer nikada javno nije komentarisala zle komentare o svojoj deci.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading