Pored nje je imao drugu, sve saznala posle smrti, svekrva joj nanela bol... Rijaliti zvezda prvi put snimljena u minijaturnom kupaćem nakon stravične nesreće?

Nedeljko Tišanović Vesti 29.07.2024 20:49 1

Viđena je na odmoru u Marbelji, iako su svi i dalje zatečeni tragedijom koja se dogodila pre dve godine.

Profimedia

Profimedia

Rijaliti zvezda Jazmin Oukhelu snimljena je dve godine nakon tragedije u Turskoj, gde je njen partner Džejk MekLean poginuo. Džejk je, kako se ispostavilo, vodio dvostruki život iza Jazmininih leđa. 

Jazmin, koja ima 30 godina, sada je viđena na plaži u Marbelji kako uživa u društvu prijateljica, a svi su komentarisali njen crni kupaći. Dok su joj ravan stomak i bujne grudi bili u centru pažnje, obla zadnjica je privukla još više pogleda kada je okrenula leđa paparacima.

Iako se čini da je sada u potpunosti oporavila i da privlači poglede svojim izgledom, priče o onome što se dogodilo pre dve godine i dalje su aktuelne. 

 

Njen partner Džejk, koji je preminuo sa 33 godine, imao je tajnu devojku u trenutku svoje smrti. Džejk je stradao kada je njegov automobil sleteo sa litice, dok je Jazmin, koja je u nesreći slomila ruku kako bi se oslobodila iz olupine, bila sa njim.

Nakon nesreće, Jazmin se posvađala sa Džejkovom majkom Anitom, koja joj je zabranila prisustvovanje poslednjem ispraćaju. Međutim, na sahrani je bila Kloi Henesi, za koju se navodi da je takođe bila u vezi sa Džejkom. Kloi je i na Instagramu napisala da će ga uvek voleti.

 

Komentari (1)
Loading
Ana
29.07.2024 22:50

Vidim potresla se baš :)