Šeron Stoun "oživela" vrelu scenu iz "Niskih strasti": Nakon 32 godine vratila se u ulogu fatalne zavodnice

Tatjana Badarević Vesti 13.07.2024 15:27 0

Šeron Stoun i nakon 32 godine nastavlja da oduševljava svoje fanove.

šeron stoun

Profimedia

 

Holivudska glumica Šeron Stoun (66) objavila je fotografiju na svojim društvenim mrežama na kojoj je "oživela" popularnu pozu iz filma "Niske strasti" koji je izašao pre 32 godine. Na fotografiji Stoun pozira u crvenom čipkastom donjem vešu, podsećajući mnoge na scenu kada Ketrin Tramel, koju je glumila u filmu, ispituje policija. Scena je tada bila vrlo kontroverzna, a danas je jedna od najpoznatijih u filmskoj istoriji. 

"Želimo više ovoga, hrabre žene u određenim godinama koje se usude!", "Ti si moj heroj", "Izgledaš odlično i tako si jaka žena! Ostala si iskrena prema sebi, i tome se stvarno divim", pisali su joj u komentarima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Nedavno se Stoun takođe pohvalila svojom figurom te otkrila kako se opušta tokom vrućih dane. Prvo je malo plivala u bazenu, a zatim u toplesu slikala. 

- Ponekad baš moram iz bazena odmah ići slikati - napisala je glumica na Instagramu. 

Ovih dana je lepa glumica otkrila i kako je 2001. godine ostala bez 18 miliona dolara ušteđevine, nakon što je pretrpela moždani udar. Poručila je kako su je drugi ljudi iskoristili, ali i da se godinama borila za svoje zdravlje. 

- Imala sam milione na računu, ušteđevinu od svog uspeha, no kada sam vratila svoj račun, više ničega nije bilo - rekla je za Hollywood Reporter. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading