Procurili detalji bračnog raskola: Evo šta Dženifer Lopez i Ben Aflek rade iza zatvorenih vrata

Tatjana Badarević Vesti 26.07.2024 08:03 0

Već duže vreme se govori o mogućem pomirenju, a sada je otkriveno da Džej Lo i Ben Aflek međusobno šalju ljubavna pisma.

ben aflek

Shutterstock

 

Uprkos brojim pričama kako se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode, pogotovo jer leto provode razdvojeni i još su na prodaju stavili svoju kuću, čini se kako im je cilj da se pomire. Par radi sve kako bi ostali u kontaktu pa međusobno šalju pisma, kako prenosi Cosmopolitan. Da nastoje da se pomire, šuška se već mesecima.

"Džen i Ben su se složili kako je najbolje da se na neko vreme razdvoje kako bi mogli shvatiti šta tačno žele. Bili su spremni na sve. Papiri za razvod su bili spremni, trebalo ih je samo ispuniti. Ali dali su sebi još jednu šansu pre nego što odu jedno od drugoga i sad su se vratili na početak, pišu jedno drugome pisma. Zbog toga su se i zaljubili jedno u drugo na početku", ispričao je izvor za Daily Mail. 

 

 

Navodno su jedno drugome slali brojna pisma svojevremeno i Ben ih je sačuvao uprkos tome što je bio u braku s Dženifer Garner i s njom dobio troje dece. Pisma je uvezao u knjigu koju je poklonio Džej Lo kada su se nakon gotovo 20 godina opet spojili, što je pevačica pokazala u svom dokumentarcu. 

"Ovoga puta Džej Lo sigurno neće hteti da ih pokaže i želi da ostanu samo između nje i Bena. Ako odluče da žele da ostanu, držaće svoj ljubavni život za sebe. Kako sada stvari stoje, sve izgleda obećavajuće", rekao je izvor blizak paru. 

 

 

Čini se kako uprkos tome što je "napeta" situacija između Džen i Bena, postoji i velika ljubav koju osećaju. 

"Moraju pronaći ono što ih je i spojilo i definitivno postoji šansa da će opet biti zajedno, po treći put, a kad se to dogodi, neće puštati jedno drugo. Idu korak po korak, dan po dan i ne žele da se razvedu", govore izvori za strane medije. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading