"Obećala je da će me proganjati": Najbolja drugarica Šenon Doerti otkrila šta je doživela nakon njene smrti

Tatjana Badarević Vesti 25.07.2024 09:37 0

Voljenu glumicu svi najviše pamte po ulozi Brende Volš u popularnoj seriji "Beverli Hils".

Šenon Doerti

Printscreen/Instagram

 

Vest o smrti glumice Šenon Doerti 13. jula, rastužila je njene obožavatelje širom sveta. Glumica se godinama borila sa rakom dojke, a onda je 2020. saznala da je rak metastazirao.

Umrla je u 53. godini. Njena dugogodišnja prijateljica, glumica Holi Meri Kombs sada je na društvenim mrežama podelila niz njihovih zajedničkih fotografija pa otkrila šta joj je Šenon obećala pre smrti.

"Prošlo je nedelju dana, a čini se kao večnost. Ceo dan sam tražila jednu sliku i našla sam skoro sve osim te. Šenon mi je obećala da će me proganjati, ali mislila sam da će isprva biti zaokupljena drugima. Joj, sigurna sam da će se pojaviti kada i gde se najmanje nadam. Moja stena", napisala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Combs (@thehmc)

 

Inače, Šenon je mnogima najpoznatija po ulozi Brende Volš u seriji "Beverly Hills". Poslednjih godinu dana života borila se s bivšim suprugom Kurtom Isvarienkom. Naime, glumica je 2023. podnela zahtev za razvod nakon 11 godina braka, a nekoliko puta je istakla kako je Kurt odlagao razvod da ne bi morao da je izdržava.

Odlučila je da se razvede zbog suprugove afere, a jednom prilikom otkrila je kako je na mučan način saznala za njegovu neveru: "Na operaciju sam išla rano ujutru i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine."

 

 

Njen onkolog Lorens Piro pre nekoliko dana osvrnuo se na borbu pokojne glumice s ovom teškom bolešću, priznavši da su "nastavili s borbom dok nisu naišli na zid."

"U poslednjem razgovoru koji smo vodili, bila je u procesu shvatanja da su se stvari značajno promenile. Razgovor je bio o ljubavi i podršci i brizi i nastavku borbe. Želela je da nastavi da se leči i da se bori, iako joj se stanje fizički pogoršalo. To smo i učinili", istakao je za People, dodavši kako je Šenon imala ograničene mogućnosti, ali ipak nije htela da odustane.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading