Nižu se čestitke i lepe želje: Jedna od najlepših Srpkinja objavila prvu fotografiju sa sinom i sve raznežila

Vesti 24.07.2024 14:47 0

Poznata srpska manekenka i glumica objavila je fotografiju sa tek rođenim sinom.

nina seničar

Shutterstock

"Prva nedelja sa Noom", napisala je Nina Seničar u opisu fotografija koju je objavila na Instagramu. Nina i njen suprug Džej Elis sina su nazvali Noa Grej Elis, a već imaju ćerku Noru Grejse Elis koju su dobili 2019. godine.

Jedno od najlepših venčanja

Objava ima 10 fotografija, a na prvoj se vidi glumica kako sedi i drži bebu u krilu, naslonjenu na stomak. Beba je leđima okrenuta kameri. Na ostalim fotografijama je hrana, odeća za Nou, Ninina ćerka. Nina i Elis upoznali su se 2015. godine u baru u Los Anđelesu, a četiri godine kasnije su se verili. Par se venčao u leto 2022. godine u Toskani. 

nina seničar

Shutterstock

 

Prestižni magazin „Vog“ svrstao je njihovo venčanje među 10 najlepših te godine. "Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina", rekla je Nina tada za „Vog“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Karijeru počela kao voditeljka

Nina je karijeru započela kao voditeljka na italijanskoj televiziji, nakon čega se bavila manekenstvom, a 2010. godine je učestvovala iu rijaliti emisiji „Ostrvo poznatih“, koja se prikazivala u Italiji. Posle toga je počela da glumi, a televizijska publika je zna po ulozu popadije u istoimenoj seriji, koju smo nedavno gledali.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading