Htela je da "nosi" snažno i specifično ime? Manekenka Nina Seničar sinu dala ime jakog značenja, jedna stvar najupečatljivija

Nedeljko Tišanović Vesti 14.07.2024 21:29 0

Značenje ovog imena njenog naslednika jaku poruku.

gibanica

EPA/CAROLINE BREHMAN

Lepa srpkinja, voditeljka i manekenka Nina Seničar nedavno se porodila u Americi i sa svojim pratiocima podelila je srećne vest. Ona je okačila fotografiju na društvene mreže gde se vide stopala njenog naslednika.

Posebnu pažnju privukla je činjenica da je svom sinu dala ime Noa Grej Elis, pa je mnoge zainteresovalo značenje tog imena. 

 

https://www.instagram.com/p/C9YG4cCyyra/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3bb63598-220f-47ab-8ff8-d1397c12a2d3

 

Ime Noa potiče iz hebrejskog jezika i poznato je kao biblijsko ime, ali se spominje i u "Kuranu", jer je tako nazvan jedan od islamskih proroka.

Ovo ime su dugi niz godina dobijali samo dečaci, osim u Izraelu, gde su roditelji nazivali svoje novorođene devojčice Noom. Poslednjih godina, ime je podjednako popularno među dečacima i devojčicama širom sveta.

Značenje imena Noa je višestruko; označava spasitelja, osobu koja pruža utehu drugima, kao i mirnu i stabilnu osobu koja donosi pozitivne promene i preokrete oko sebe.

Nina Seničar

Profimedia

 

 

Noa je popularno ime u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Rusiji, Gruziji, Italiji, Grčkoj, Turskoj, Iraku, Iranu i, naravno, Izraelu.

Podsetimo da su Nina Seničar i holivudski glumac Džej Elis su ponosni roditelji devojčice Nore Grejs. Novosađanka i glumac zajedno su od 2015, a 2022. godine su svoju ljubav krunisali brakom u Toskani.

Sigurni smo da će joj glumac pomagati i oko odgoja drugog deteta, jer ako je sudeći po njenom komentaru koji je nedanvno dala u podkastu jasno izražava njen stav vezan za odnose očeva prema detetu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

— Jako me sad neće voleti muškarci u Srbiji, ali meni je nezamislivo da se žena porođa, a da si ti u kafani, piješ s društvom i da si posle mrtav pijan —istakla je ona u podkastu Jednostavno roditelj.

 

 

 

Komentari (0)
Loading