Zbog ovoga je tako zgodna: Sofija Vergara napunila 52 godine, a ima telo kao da joj je 25, sada je otkrila šta jede svaki dan

Vesti 21.07.2024 17:20 0

Prelepa Sofija je zgodna i zategnuta i u 52. godini, a kaže da je to zahvaljujući obroku koji svaki dan jede.

sofija vergara

Shutterstock

Ko bi rekao da je Sofija Vergara pre desetak dana napunila 52 godine? Zanosna američka glumica kolumbijskog porekla izgleda kao da ima duplo manje godina i mnogi je smatraju jednom od najzgodnijih glumica na svetu.

Sama pere kosu

Sofija Vergara je uvek besprekorno doterana, a za strane medije je jednom prilikom otkrila da svaki dan pere kosu, i to sama, i svako jutro stavi karmin i maskaru. Ne voli da drži dijete, niti da mnogo vežba. „Ne previše hrane, ne previše vežbanja, ničega previše. Sve umereno“, izjavila je Sofija.

sofija vergara

Shutterstock

 

Uvek jede isti doručak

Svaki dan započne istim doručkom. Lepa Sofija jede za doručak ovsene pahuljice sa grčkim jogurtom, čia semenkama, orasima i borovnicama. Za ručak jede nemasne proteine, poput ribe i salate. Večera integralni pirinač, bareno povrće i nemasno meso. Ponekad jede slatkiše, ali ne preteruje. I ne čudi što je tako zgodna u šestoj deceniji. Sofija ističe da nikada nije držala rigoroznu dijetu, već se trudi da se zdravo hrani.

 

 

„Jedna od mojih najvećih tajni je to što i dalje pokušavam da otkrijem kako da ne jedem nešto slatko posle obroka ili pred odlazak na spavanje“, priznala je Sofija Vergara. Međutim, čak i kada pretera sa jelom, Sofija to ne smatra tragedijom, kao ni njen trener. „Odricanje vas tera da pređete granicu, jer ste stalno opsednuti onim što želite. Veoma je važno imati ravnotežu“, kaže Sofijin fitnes trener.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading