Mesijeva žena srušila internet: U mikro bikiniju zaludela pamet svima, fatalna brineta zgodnija nego ikada

Jelena Vukelić Vesti 24.07.2024 11:01 0

Lionel Mesi i njegova atraktivna supruga Antonela Rokuco trenutno su na porodičnom odmoru

Antonela

Printscreen/Instagram

Fudbaler Argentine Lionel Mesi i njegova atraktivna supruga Antonela trenutno su na porodičnom odmoru, a ima li boljeg načina za oporavak od povrede nakon Copa Americe od uživanja na luksuznoj jahti sa svojom boljom polovinom?

Dugogodišnja partnerka Lionela Messija oduševila je svoje pratioce na društvenim mrežama nakon što se poznati par pohvalio svojim zajedničkim fotografijama s odmora. Niko nije mogao da ne primeti da Antonela izgleda savršeno u pink mikro bikiniju koji je  istakao njenu vitku figuru. Ni Messi 'nije za bacanje', on je ponosno pozirao u crvenim kupaćim gaćama, a ovog leta njegov je 'modni dodatak' ortopedska čizma na nozi.

 

 

 

Podsetimo, bračni par Messi u braku je već skoro sedam godina, a upoznali su se još u detinjstvu. Fudbaler je u jednom od intervjua priznao da se u nju zaljubio na prvi pogled i da je, još kao dečak, znao da će mu baš ona biti devojka jednog dana kad odrastu.

Na kraju ih je spojila tragedija - Antonela je 2005. izgubila najbolju prijateljicu Ursulu Nolc u saobraćajnoj nesreći, a Mesi je odmah doleteo u Argentinu kako bi je utešio. Ubrzo su postali par, a ona je kasnije odustala od studija stomatologije i preselila se kod njega u Španiju. Tamo je započela manekensku karijeru. Venčanje je usledilo 2017. u Argentini, a par ima i trojicu sinova - Tijaga, Matea i Cira.

Komentari (0)
Loading