Ostavila šeika putem Instagrama, a sada novom objavom "zatresla" ceo svet: O princezinom potezu svi bruje

Tatjana Badarević Vesti 23.07.2024 18:32 0

Šeika se na društvenim mrežama nije oglašavala nedelju dana nakon šokantnog poteza, a sada je novom objavom sve raznežila.

princeza

Printscreen/Instagram

 

Princeza Dubaija, Šeika Mahra bint Muhamed bin Rašid al-Maktoum (30) prošle nedelje je na Instagramu objavila da se razvodi od svog supruga, šeika Mane bina Muhameda bina Rašida bina Mane al-Maktouma (25).

Šeika Mahra je nakon nedelju dana objavila novu fotografiju na Instagramu. Na njoj je pozirala sa dvomesečnom ćerkom koju je držala u naručju. Uz fotografiju je, kao opis, stavila emotikon belog srca.

 

 

U komentarima su joj se javljali brojni pratioci i poslali joj poruke podrške: "Snažna žena", "Jako sam ponosna na tebe", "Ponosna sam na tebe i tvoju snagu da izabereš ono što je najbolje za tebe i tvoju ćerku", pisali su joj.

Osim što je sa pratiocima objavila prošlog utorka vest o razvodu, tim putem je ostavila i svog supruga.

 

 

"Dragi supruže, kako si zauzet drugim prijateljicama, proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, Razvodim se od tebe i Razvodim se od tebe. Čuvaj se, tvoja bivša supruga", napisala je tada.

Šeika Mahra je ćerka vladara Dubaija šeika Muhameda bina Rašida al-Maktuma i njegove bivše supruge Zoi Grigorakos. Njena porodica nije još uvek komentarisala razvod.

Inače, Mahra i Mana venčali su se u maju 2023. godine, a prvo dete su dobili u maju ove godine.

Princeza je prošle godine diplomirala na londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

 

 

Šeik Mohammed navodno je jedan od najvećih zemljoposednika u Ujedinjenom Kraljevstvu, vlasnik više od 40.000 hektara zemlje širom Londona, Škotske i Newmarketa, otkrio je Guardian 2021. godine. Na društvenim mrežama često je objavljivao fotografije s poznatim osobama kao što su slavni brazilski fudbaler Ronaldinho, ali i ozloglašeni Andrew Tate.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading