Ostavila šeika preko poruke: Princeza iz Dubaija šokirala pratioce objavom o razvodu na Instagramu

Slobodanka Ćorić Vesti 18.07.2024 08:00 0

Službeno su se venčali pre nešto više od godinu dana, u maju 2023. godine, a u maju ove godine dobili su devojčicu

šeika mahra

Printscreen/Instagram

Princeza iz Dubaija šokirala je pratioce nakon što je, izgleda, ostavila svog supruga preko Instagram poruke, samo dva meseca nakon što su dobili svoje prvo dete.

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovime objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe", piše u objavi Šeika Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, 30-godišnje ćerke vladara Dubaija i supruge Mohammeda Bin Rashida bin Mana Al Maktouma.

Čini se da je par prestao da prati jedno drugo na društvenim mrežama i uklonio sve postove sa svojih profila na kojima su se zajedno pojavljivali, piše Daily Mail.

Službeno su se venčali pre nešto više od godinu dana, u maju 2023. godine, a u maju ove godine dobili su devojčicu. Nije bilo službenog saopštenja iz Kuće Maktoum, kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potiče Šeika Mahra. Neki korisnici društvenih mreža nagađali su da je princezin profil mogao biti hakovan.

Šeika Mahra je ćerka Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata. Princeza je prošle godine diplomirala na londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

Šeik Mohammed navodno je jedan od najvećih zemljoposednika u Ujedinjenom Kraljevstvu, vlasnik više od 40.000 hektara zemlje širom Londona, Škotske i Newmarketa, otkrio je Guardian 2021. godine. Na društvenim mrežama često je objavljivao fotografije s poznatim osobama kao što su slavni brazilski fudbaler Ronaldinho, ali i ozloglašeni Andrew Tate.

Komentari (0)
Loading