Ben Aflek priredio Džej Lo najgori mogući scenario: Zbog onog što joj je uradio, propast njihovog braka je jasna kao dan

Tatjana Badarević Vesti 23.07.2024 17:30 0

Dženifer Lopez je prošlog vikenda proslavila svoj 55. rođendan na kojem se Ben Aflek nije pojavio.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Dženifer Lopez je prošlog vikenda u Hemptonsu proslavila 55. rođendan, a kao temu zabave izabrala je hit seriju "Bridgeton", kako prenosi People.

Među zvanicama su našle brojne zvezde poput Sare Džesike Parker i Lusi Paez, međutim njenog supruga Bena Afleka nije bilo ni na vidiku.

Ovog puta je nadmašila samu sebe pa je organizovala dolazak kočija, dok su ostale zvanice blistale u raskošnim haljinama i odelima. Na dan slavlja objavila je i svoju fotografiju na društvenim mrežama koja je zaintrigirala mnoge.

"Danas će biti predivan dan. Srećna subota svima", napisala je kratko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Osim pevačicinog rođendana, Dženifer i Ben su navodno odvojeno proveli i drugu godišnjicu braka. Naime, glumac je dan pre posebne godišnjice snimljen ispred svoje kancelarije u Los Anđelesu, dok je Dženifer uživala u letovalištu Hemptons u Njujorku.

Profimedia

 
Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Iako su svojoj ljubavi dali drugu šansu, čini se da su ponovo naišli na iste probleme te da njihovom braku ipak nema spasa. Izvor blizak Afleku je otkrio da je njihov brak već odavno gotov, ali da je Aflek ćutao o tome jer je "zaštitnički nastrojen prema Dženifer."

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Sa druge strane, izvor blizak Dženifer rekao je za Daily Mail kako se latino diva nada spasu njihovog braka.

"Glasine da Ben navodno misli da je Dženifer previše popularna za njega i da nije znao u šta se upušta apsolutno nisu tačne", naveo je strani izvor.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading