Kejt Midlton objavila novu fotografiju: Na njoj je princ Džordž koji danas slavi rođendan, budućem kralju stižu čestitke sa svih strana

Vesti 22.07.2024 16:19 0

Princ Džordž danas slavi rođendan, a tim povodom je objavljena njegova nova fotografija.

kraljevska porodica

Shutterstock

Danas princ Džordž slavi 11. rođendan. Tim povodom, na službenom Instagram profilu princa i princeze od Velsa objavljena je njegova najnovija fotografija koju je slikala njegova mama.

Svi čestitaju budućem kralju

"Želimo princu Džordžu srećan 11. rođendan", piše u opisu fotografije koju uradila Kejt Midlton. Džordž na fotografiji sedi i gleda u kameru blago se smešeći, a obukao je odelo. Ispod fotografije su ljudi pisali mnoštvo komentara u kojima su mu čestitali rođendan. Princ Džordž je budući kralj Velike Britanije.

 

 

Džoržovo rođenje svi željno čekali

Pre 11 godina, oči svih svetskih medija su bile uprte u bolnicu „Sveta Meri“ u Londonu, gde je princeza od Velsa rađala prvo dete, budućeg kralja Velike Britanije. U popodnevnim satima je objavljeno da je Kejt Midlton rodila dečaka, koji je u tom trenutku bio treći u redu za britanski presto. Princ Džordž je javnosti predstavljen nakon samo 24 sata, a ispred bolnica ga je videla oduševljena masa ljudi. Prve fotografije novorođenog princa odmah su preplavile svetske medije. Njegovo ime objavljeno je nekoliko dana kasnije.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading