Kristijano i Georgina ne gube vreme ni u sauni: Snimak slavnog para obišao planetu, a svi se pitaju samo jedno

Tatjana Badarević Vesti 19.07.2024 22:00 0

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez objavili su snimak iz saune koji je mnoge zbunio.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

AP/Fabio Ferrari

 

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez često se pohvale kako aktivno provode svoje slobodno vreme te drže do svog izgleda. Sada je lepa fudbalerova partnerka pokazala šta rade kada su zajedno u sauni. Mnoge je zbunio novi video.

Par želi da ostane aktivan i tokom godišnjeg odmora, a ne gube vreme ni kada su u sauni. Zbog odsjaja na staklenim vratima čini se kako se par rastezao.

 

@najzena.rs Da li biste radije u šumi sreli medveda ili nepoznatog muškarca? #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

No neki su i dalje zbunjeni prizorom.

"Najčudniji video koji sam ikad pogledao!", "Šta je ovo?", "Nemam pojma šta se tu događa", pisali su mnogi u komentarima.

Ronaldo i Georgina zajedno imaju ćerke Alanu Martin i Belu Esmeraldu, koje su njegova biološka deca, dok su fudbaleru surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea i sina Kristijana Džuniora. U aprilu 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo.

Par je svoju ljubav započeo 2016. godine na jednoj zabavi. Georgina je tad radila u Gučijevoj radnji u Madridu, a kad su je fotografisali sa Ronaldom, dobila je otkaz jer se nadređenima u radnji nije svidela medijska pažnja.

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li biste radije u šumi sreli medveda ili nepoznatog muškarca? #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading