Bruk Šilds progovorila o hororima tokom snimanja ,,Plave lagune": Pola ovih stvari bi bile kritikovane u današnje vreme, i ne samo to

Vesti 19.07.2024 13:53 0

Šildsova je podelila nekoliko neprijatnih trenutaka na setu...

Bruk

Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Bruk Šilds je govorila o mračnijoj strani glume, uključujući „neprijatne“ scene u kontroverznom filmu u kojem je glumila kao devojčica.

Šildsova je poznata od svoje 11. godine, kada je glumila u filmu ,,Slatka mala" koji je sada žestoko kritikovan zbog toga što je ona snimala gole scene.

Glumica se 2023. godine pojavila u istoimenom dokumentarnom filmu koji istražuje njenu eksploataciju kada je bila mlada zvezda, te kako je pronašla svoj glas i moć kao odrasla osoba i roditelj.

Koristeći pomenuti glas da objasni tamnu stranu filmske industrije, Šilds je otkrila razne neprijatne stvari od koje je morala da radi kada je snimala ,,Plavu lagunu" u epizodi njenog podkasta ,,Šta sada?".

Glavne uloge u filmu, koji je režirao Rendal Klajzer, tumače Šilds i Kristofer Atkins. Njih dvoje su deca koja zajedno ostaju na ostrvu u južnom Pacifiku.

Sada ne bi bilo dozvoljeno

Kada odrasla osoba koja je brinula o njima umre, oni ostaju sami na ostrvu, tamo odrastaju i počinju da prolaze kroz pubertet i postaju svesni se**ualne privlačnosti.

Njih dvoje se zaljube jedno u drugo i ona rodi dete.

Šildsova je imala samo 14 godina kada je snimala taj film, dok je Atkins imao 18 godina, nešto što je neverovatno neprikladno zbog golotinje na ekranu.

Atkins je bio nag, dok je Brukina kosa bila zalepljena na njenim grudima.

Šildsova je tokom podkasta rekla: „Nikad više neće biti snimljen takav film. Ne bi bilo dozvoljeno.“

Atkins se složio: ,,O, bože, ne. Životinje su povređene tokom snimanja. Gađali smo ribe i razne ludosti. Deca su gola trčala po plaži, a to sada ne bi prošlo." 

 

 

Šildsova je onda podelila još neprijatnih trenutaka na setu.

Rekla je: „Nikada nas nisu pripremali. Stigli bismo smo tamo i oni su odmah želeli da budemo preplanuli.

„ Sećaš se da su postavili te male površine sa slamom da bismo mogli da pocrnimo bez mrlja.

Atkins je ispričao: „Bilo je scena u kojima sam bio skroz nag sa tobom, ako se sećaš, i klizio niz taj tobogan i slične stvari.

,,I to je bilo malo nezgodno, ali mi je bilo nekako smešno jer bih i sada to uradio. Ali tvoja reakcija je bila: 'Uf, o bože'."

Nije bilo lako

Atkins se takođe prisetio drugih delova snimanja: „Bilo je dugih sati i bilo je mnogo fizičkog napora u tom filmu.

„Penjali smo se po kokosovim stablima, čoveče, bio sam potpuno iscrpljen. Trčali smo preko korala i ostalih stvari, bilo je ujeda buba i posekotina od korala i svih ostalih ludih stvari.

„Groznica i sve što smo imali, ljudi ne znaju ništa od toga – nije lako."

Šildsova je zatim dodala: „Imali smo svaku vrstu posekotine ikada, delovi korala bi ušli u posekotinu i potpuno bi se inficirali i stvorili plikove.

„Bilo je kao na divljem zapadu, ali se slučajno našlo na vodi.

„Sećam s ie da sam dobila upalu pluća... U sceni porođaja, kada sam glumila da rađam bebu, nisam mogla da dišem i imala sam napad kašlja na šta su svi rekli da je to sjajan glumački izbor, a ja sam govorila, 'Ne mogu da dišem!'", prenosi Tyla.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading