Petljala se sa oženjenim čovekom? Kejt Hadson konačno otkrila šta je radila sa mužem od Prijanke Čopre, priznala je sve

Vesti 19.07.2024 12:18 0

Obožavatelj je 2015. godine pozvao kako bi postavio pitanje o Hadsonovoj i Džonasu tokom emisije ,,Watch What Happens Live"

Kejt

CBS / Planet / Profimedia

Kejt Hadson je impresionirala publiku tokom ranih 2000-ih zahvaljujući njenim pojavama u romantičnim komedijama poput ,,Kako izgubiti dečka za deset dana" i ,,Ona mi je sve". 

Fanovi će se takođe setiti da su Kejt i Nik Džonas zagolicali maštu javnosti 2015. godine kada se spekulisalo da su u vezi jer su primećeni u ,,Disney World"-u. Na veliko razočaranje svih, oni nisu odgovorili na glasine sve do sada.

Glumica je konačno otkrila pravu istinu tokom gostovanja u emisiji ,,Watch What Happens Live". Ona je bila upitana: ,,Ignorisala si glasine koje su cirkulisale tokom 2015. i 2016. godine povodom toga da si u vezi sa Nikom Džonasom. Kako bi sada karakterisala taj odnos kada se sada osvrneš na to?" 

Kejt se nasmejala, a onda otkrila tajnu. 

,,Trenutak? Trenutak," rekla je. ,,Divan, zabavan, drag...on je kao starac u telu mladića, i mi ga volimo."

Obožavatelj je 2015. godine pozvao kako bi postavio pitanje o Hadsonovoj i Džonasu tokom emisije ,,Watch What Happens Live".Voditelj Endi Koen je pružio svoje mišljenje: ,,Volim kada su zgodni ljudi zajedno. To mi je omiljeno. Nadam se da se nešto dešava. čak iako je neobavezno." 

Hadsonova je ostala misteriozna: ,,Ne volim da odgovaram na tračeve," rekla je svojevremeno.

 

 

Iako možda nikada nećemo zaista znati šta se tačno dogodilo između njih, oboje su dobili svoj srećan kraj. Hadsonova je verena za muzičara Denija Fudžikavu, sa kojim deli petogodišnju ćerku Rani Rouz. Ona takođe deli 20-godišnjeg sina Rajdera sa bivšim mužem Krisom Robinsonom i 12-godišnjeg sina Binghama sa bivšim Metom Belamijem.

Što se tiče Džonasa, on je oženjen glumicom i producentkinjom Prijankom Čoprom sa kojom deli dvogodišnju ćerku Malti, piše InStyle.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading