"Ja sam bila šefova ćerka, a ona velika zvezda": Glumica se oprostila od Šenon Doerti, a zbog ovih reči bi i kamen zaplakao

Tatjana Badarević Vesti 16.07.2024 21:28 0

Šenon Doerti je preminula pre nekoliko dana u 54. godini, a sada se od nje emotivnom porukom oprostila i Tori Speling, koleginica iz serije "Beverli Hils".

Šenon Doerti

Profimedia

 

Glumica Tori Speling oprostila se na društvenim mrežama od svoje koleginice iz serije "Beverly Hills 90210" Šenon Doerti, koja je preminula u subotu nakon duge borbe s rakom. Speling je u seriji glumila Donu Martin, a Doherti Brendu Volš. U emotivnoj objavi Speling se osvrnula na njhovo prijateljstvo. 

- Ko ih ****, rekla bi Šenon kada bih joj spomenula da sam pod pritiskom zbog toga što na društvenim mrežama moram sažeti 36 godina prijateljstva i tuge koju osećam - započela je Speling. 

 

 

Otkrila je da su se ona i Šenon upoznale kada je imala 15 godina. 

- Bila sam šefova ćerka bez glasa, a ona je bila velika zvezda s velikim glasom. Brinula se za mene. Zbog nje sam počela da verujem da imam svoj glas i da vredim. Postale smo najbolji prijatelji. Čuvale smo međusobno leđa, bile jedna drugoj podrška kroz loše veze, cimere i toliko drugih stvari. Uvek je bila tu za mene i čuvala mi leđa. Uvek je verovala u mene kada ja to nisam mogla. Bile smo mlade. Dopustile smo mnogim spoljašnjim faktorima da utiču na naše prijateljstvo - napisala je Tori te dodala da, u svetu gde nemaju mnogi šanse da se ponovo sa svojim prijateljima iz detinjstva, njih dve su dobile tu šansu.

Šenon Doerti

Profimedia

 

 

- Zahvalna sam što smo se uspele, kao odrasle žene, prisetiti se zašto smo se uopšte zavolele toliko. Niko me nije mogao nasmejati kao ona - dodala je. 

- Bila je buntovnica u periodu kada se većina žena nije osećala dovoljno prijatno da budu snažne. Nikad se nije trudila, ona je bila takva. Osnaživala bi seksipil, snagu, a imala je i odličan smisao za humor! To mi je bilo najdraže. I niko nije mogao da pravi takve pite... - istakla je i poručila da će ona ostati "buntovna za nju."

- Volim te svim svojim srcem. Zauvek - zaključila je.

Pre Šenonine smrti, ona i Tori su razgovarale u njenom podkastu o svom prijateljstvu koje se narušilo u nekom trenutku. Šenon je tada priznala da su se počele udaljavati jer Tori nije raskinula lošu vezu s partnerom, a Tori joj se izvinila zbog grešaka iz prošlosti te dodala da tada nije znala da se zauzme za sebe.

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading