Pazi na liniju, ali sladoledu ne odoleva: Dženifer Lopez se malo zasladila, samo da čujete s kim je bila i koliku je napojnicu ostavila!

Vesti 17.07.2024 10:13 0

Poznato je da latino diva pazi šta jede, ali se ipak osvežila sladoledom, a evo s kim je izašla u grad.

dženifer lopez

Profimedia

U poslednje vreme se piše da se Dženifer Lopez i Ben Aflek razvode i da je Dženifer zbog toga često loše volje. Ali ljudi, koji su je videli u Hemptonsu, gde je bila na odmoru, kažu da je bila odlično raspoložena.

Dženifer je široke ruke

Već i ptice na grani znaju da Dženifer Lopez veoma pazi na svoju ishranu, ali sladoled ne može da joj naškodi, posebno kada su velike vrućine i potrebno joj je osveženje. Mada, ne sumnjamo da je bio dijetalni. Latino diva je tokom odmora u Hemptonsu, gde je vodila svoje blizance, viđena kako svraća u poslastičarnicu i kupuje sladoled.

dženifer lopez

Profimedia

 

Radnica kaže da je ostavila ogromnu napojnicu! „Uzela je mini kornet s prskalicama i bila je vrlo prijateljski raspoložena prema svima“, rekla je prodavačica za strane medije i pohvalila se da je Dženifer ostavila 50 dolara kao napojnicu!

dženifer lopez

Profimedia

 

Vodila i Benovu ćerku

Popularna pevačica i glumica sve češće odlazi na kratke odmore kako bi razbistrila glavu zbog bračnih problema s Benom Aflekom. Ali, zanimljivo je da je ovog puta sa Dženifer i njenom decom, na odmoru bila i Benova ćerka Vajolet, iako strani mediji pišu da se njih dvoje razvode.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading