Bilo je briga za sve, želela da se opusti, pa je prešla granicu? Popularna manekenka sprečena da napravi incident na koncertu?

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 22:01 0

Nije mogla da sakrije uzbuđenje.

Kejt Mos

Profimedia

Manekenka Kejt Mos ludo se zabavljala na nastupu pjevačice Stivi Niks, sa ćerkom Lilom, majkom Lindom  i prijateljicom Šarlot Tilburi, prenosi Daily Mail. Zvezda je razgovarala s misterioznim muškarcem i ispijala je s njim piće, a njenog dugogodišnjeg dečka, Nikolaja fon Bizmarka, nije bilo ni na vidiku.
 

Kejt je izgledala elegantno u crnoj haljini sa zlatnim detaljima, dok je njena ćerka nosila svetlosmeđu jaknu od brušene kože i traperice. Niks se na pozornici u jednom trenutku pridružio i muzičar Hari Stajls, a nastupao je i unuk Boba Marlija, Skip, kojem se Kejt posebno obradovala.

 

 

Kate je istrčala na pozornicu, ali od tamo ju je spustilo obezbeđenje. Sve je bilo jako slatko i prošlo je bez ikakvih sukoba — kaže izvor za Daily Mail .

Inače, nedavno su kružile glasine da su Kejt i njen dugogodišnji momak u napetom odnosu, ali su svu zabrinutost javnosti demantovali izvori bliski paru.

 

 

Ona je strastvena osoba i još uvek je neveroatno koketna s ljudima. Bilo da se radi o Nikolaju ili s kim god ona bila, svi to jednostavno moraju prihvatiti ili će poludeti — kazao je izvor.

Čini se da misteriozni muškarac nije naštetio njihovom odnosu jer su se kasnije istog dana kada se i informacije pojavila, oni su se držali za ruke i družili.

 

 

Komentari (0)
Loading