On je bio MRAČAN i OPASAN momak, a ona DOBRA i ČISTA devojka: Priča o STRASTVENIM romansama tragično nastradalog ROKERA pomešaće vam EMOCIJE

Vesti 04.10.2022 13:40 1

Pevačica je u novom dokumentarcu "Mystify: Michael Hutchence", premijerno prikazanom prošle nedelje na filmskom festivalu u Tribeki, prvi put otkrila detalje o vezi koja je trajala od 1989. do 1991. godine

On je bio MRAČAN i OPASAN momak, a ona DOBRA i ČISTA devojka: Priča o STRASTVENIM romansama tragično nastradalog ROKERA pomešaće vam EMOCIJE

Printscreen/Instagram

 

Pop zvezda Kajli Minog progovorila je o vezi s frontmenom benda INXS Majklom Hačensom uz ocenu da ju je ta veza iz pop princeze pretvorila u fatalnu divu, prenosi Glossy.

Kajli kaže da je Hačins bio “mračan i opasan momak, a ona čista, dobra devojka”.

Pevačica je u novom dokumentarcu "Mystify: Michael Hutchence", premijerno prikazanom prošle nedelje na filmskom festivalu u Tribeki, prvi put otkrila detalje o vezi koja je trajala od 1989. do 1991. godine.

- Seks, ljubav, hrana, droga, muzika, putovanja, knjige, šta god možete da zamislite, sve je hteo da isproba. Kao njegova devojka i ja sam veliki deo toga doživela s njim. Definitivno je nešto probudio u meni - rekla je Kajli Minog.

Upravo je s njim ušla u klub ljudi koji su imali seks u avionu. Očevidac je bio i australijski premijer Bob Houk, koji je sedeo blizu njih, prenosi Sun.

Međutim, i pored tolike hemijske privlačnosti, veza nije mogla da opstane.

Upoznali su se na nastupu INXS-a u rodnoj Australiji, a on ju je pozvao u hotel odmah posle koncerta. Kajli je rekla da se odmah uz njega osećala bezbedno i zaštićeno. Od tog momenta, Kajli je bila spremna da isprobava nove stvari s njim.

- Bio je nezasit i znatiželjan, i za dobre i za one loše stvari. Otvorio mi je ceo novi svet. Većina toga vrtela se oko uživanja i zabave, budimo iskreni. Osećala sam se voljeno, ali i tužno. Zato je valjda sve bilo osuđeno na propast - rekla je.

Sve njegove veze bile su osuđene na propast...

Do 1991. njihova veza postala je klimava pa je Kajli iz Japana odletela za Njujork samo da bi raskinula s njim uživo. Ona ni danas ne zna da kaže zbog čega je to uradila.

- Pao je na pod i plakao. Nisam znala šta da radim, nije mi bilo jasno šta se događa. Samo znam da je bio slomljen. Nikad ranije nisam videla nekog muškarca u takvom stanju. Otišla sam prilično zbunjena, bilo mi je jako teško i znala sam da je to to. Slomio mi je srce. Moram da priznam da sam još dugo bila povređena i depresivna - ispričala je ona.

Ubrzo posle raskida, Hačins je ušao u vezu s danskim supermodelom Helenom Kristensen. U vreme dok je bio kod nje u Danskoj 1992, potukao se s taksistom.

Vraćali su se prilično pijani i drogirani iz provoda kad su na ulici stali na put taksisti. Kada je pevač hteo da se pomeri, taksista je izašao iz automobila i premlatio ga tako da je glavom udario u pločnik i zadobio frakturu lobanje i oštećenje mozga.

Nekoliko dana je odbijao da ode kod lekara, zbog čega je potpuno izgubio čulo mirisa, a delimično i ukusa. Helena je ispričala da je proveo skoro mesec dana ležeći u mraku u njenom domu “povraćajući krv i odbijajući hranu”. Postao je “mračan i ljut”, svedoči bivša manekenka u dokumentarcu, a biografi tvrde da je to bio okidač za depresiju koja će ga pratiti do kraja života.

- Onesvestio se i krenula mu je krv iz usta i uveta. Mislila sam da je mrtav. Došli smo u bolnicu, ali je tada postao agresivan. Doktori su pokušavali da mu pomognu, ali on ih je sve gurao - opisala je Helena.

Razišli su se 1995. kad ju je on varao sa voditeljkom i novinarkom Polom Jejts. Ona je u to vreme još bila u braku s Bobom Geldofom, s kojim je imala troje dece. Sledeće godine se razvela od Geldofa, a dva meseca kasnije rodila je Majklovu kćerku Hevenli Hirani Tajger Lili.

U filmu se opisuje da je zbog svega toga Majkla razdirao osećaj krivice jer je sam doživeo razvod roditelja i njegove ružne posledice. Imao je osećaj da on radi istu stvar.

I mediji, koji su ga dotad obožavali, počeli su da ga doživljavaju kao rasturača brakova. Istovremeno, opadala je popularnost INXS-a. Pola i on su već postali ozbiljni zavisnici, a njegovo mentalno zdravlje je propadalo. S INXS-om je 1997. odlučio da krene na turneju povodom 20. godišnjice benda i promocije novog albuma ‘Elegantly Wasted’.

Dok su bili u Australiji, Majkl je tražio od Pole da ga poseti s njihovom kćerkom Tajger Lili i ostalom decom, ali Bob Geldof je to zabranio. Njegova menadžerka Marta Trup ispričala je da ga je to slomilo:

- Pozvao me je, bio je strašno uznemiren i zbunjen što deca neće doći. Ali nije to bilo sve. Nije ni sam znao šta želi u životu. Bio je samo jako ljut na sve. Rekao mi je: ‘Marta, više me nije briga ni za šta.’ Onda mi je ostavio i poruku na sekretarici, ali sasvim drugačijeg glasa. Rekao je da sam mu potrebna, zvučao je očajno.

Poslednja osoba s kojom je pričao je dugogodišnja prijateljica i školska ljubav Mišel Benet.

-Pozvao me je i rekao mi da mora da me vidi, rekao je da se sve sje****. Onda je počeo da plače. Zvučao je kao da je sasvim iscrpljen i bez energije.

Oko pola sata nakon tog poziva, ujutru 22. decembra 1997. godine, Mišel je stigla u njegovu hotelsku sobu u Ric-Karltonu u Sidneju. Pošto nije otvarao vrata, pretpostavila je da je zaspao. Nekoliko sati kasnije, pronašli su ga mrtvog. Istraga je pokazala da je reč o samoubistvu, a u policijskom izveštaju stoji da su ga našli “u klečećem položaju, okrenutog prema vratima”. Tako se obesio. Obdukcija je pokazala da je u telu imao alkohol, kokain, kodein, prozak, valijum i još neke tablete za spavanje.

Pola je umrla tri godine kasnije, u 42. godini, od predoziranja heroinom, a na isti način umrla je i njena i Bobova kćerka Pičiz 2014. godine.

Komentari (1)
Loading
Zoran
05.10.2022 07:31

Uaaah! Booooriiiing!!!!!