Fatalna ljubav sa kolegom je obeležila za sva vremena: Imala je haotične veze, a samo jedna je ostavila trag

Tatjana Badarević Vesti 13.07.2024 16:20 0

Slavna glumica Vinona Rajder svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, ali je sada ipak otkrila neke detalje o svojim bivšim ljubavima.

Vinona Rajder

Profimedia

 

Američka glumica Vinona Rajder pozirala je za magazin Harper‘s Bazaar, a u intervjuu je otkrila detalje o svom privatnom životu koji vešto skriva od javnosti.

Rajder je već 14 godina u vezi sa Skotom Mekinlejom Hejnom, vlasnikom održivog modnog brenda Loomstate. Vinona kaže da je jako srećna s njim. "On je odličan. Stvarno je. Jako sam sretna", poručila je.

Vinona Rajder

Profimedia

 

 

Međutim, glumica nije oduvek imala sreće u ljubavi. Progovorila je i o svojim prošlim ljubavnim odnosima te rekla da je imala dve "katastrofalne veze". Nije otkrila o kome se tačno radi, ali je poznato da je bila u vezi s holivudskim zvezdama Džonijem Depom i Met Dejmonom, kao i Dejvidom Dukovnijem, Valom Kilmerom i Pitom Jornom. Neko vreme su je romantično povezivali i sa zvezdom serije "Dva i po muškarca", Čarlijem Šinom.

Vinona će ponovo glumiti u nastavku filma "Beetlejuice", u kojem igra lik Lidije Dic. Kako kaže, njen lik je podseća na mlađu verziju nje same.

"Bilo mi je krivo zbog nje. U 30-ima sam imala dve katastrofalne veze koje nisu bile pogrešne, ali je to bilo pre nego što smo ikada pomislili potražiti nekog na Guglu. Bila sam u vezi s tipom osobe koja bi mi tek nakon nekoliko nedelja rekla da je u vezi s nekim drugim", poručila je slavna glumica.

 

 

Njena najpoznatija veza je svakako bila ona sa Džonijem Depom. Njihova ljubavna priča se smatra jednom od najlepših, ali u isto vreme je brojni opisuju kao "tragičnu". Prvi susret Džonija i Vinone dogodio se 1989. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled. Godinu dana kasnije su se ponovo sastali na snimanju filma "Edward Škaroruki", a tada je Džoni imao 26 godina, Vinona 18. Prvi dejt imali su u kući jednog zajedničkog prijatelja.

"Družili smo se ceo dan i noć i od tada se neprestano družimo. Volim je više od svega na ovome svetu", rekao je jednom prilikom Dep. Svoju ljubav prema Vinoni je pokazao i kad je na ruci istetovirao "Winona forever" ili "Vinona zauvek". Par se i verio, ali su raskinuli 1993. godine. Glumac je otkrio da je razlog bila razlika u godinama, kao i zanimanje medija za njihovu vezu, što im je stvaralo ogroman pritisak.

 

 

"Moja veza s Vinonom, bila je moja greška što smo bili toliko otvoreni, ali mislili smo ako budemo iskreni, to će unišiti čudovište radoznalosti. Umesto toga ga je nahranilo i dalo ljudima dozvolu da se osećaju delom naše veze", rekao je svojevremeno Dep. Bivši par je ostao u dobrim odnosima sve dok Džoni nije započeo vezu s Amber Herd. Međutim, iako su prošli kroz trnovit put u odnosu, ljubav koju imaju jedno za drugo nikada nije nestala.

 

 

Tako je Rajder podržala Džonija u sudskoj bici protiv Amber, a čak je i svedočila. "Mogu pričati samo iz svog iskustva, koje je bilo u potpunosti drugačije od svega rečenog. On nije nikad, ali baš nikad bio takav prema meni. Nikad nije bio nasilan prema meni. Ja ga poznajem samo kao jako dobrog i brižnog muškarca koji se zaštitnički ponaša prema ljudima koje voli", ispričala je Vinona na suđenju.

Bonus video:

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading