Edi Marfi oženio zgodnu manekenku: Vezu dugu 12 godina konačno krunisali brakom, a evo kako je sve počelo

Vesti 13.07.2024 18:29 0

Par je bilo relativno diskretan povodom svoje veze...

Pejdž Bačer

EPA

Edi Marfi je ponovo oženjen čovek.

Legendarni glumac (63) i australijska manekenka Pejdž Bačer su se venčali u utorak, 9. jula.

Par je počeo da se zabavlja 2012. godine, a verili su se 2018. godine. Mladenci su za odredište izabrali Angvilu, britansku prekomorska teritoriju na istočnim Karibima. Kako navodi People, to je bila mala privatna ceremonija sa porodicom i bliskim prijateljima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leyla 🍿 (@lleeyla)

 

Njihova uzbudljiva vest stižu nakon uspeha njegove serije ,,Policajac sa Beverli Hilsa: Aksel F.". Na premijeri koja se održala prošlog meseca mu se pridružila tadašnja verenica i njegove ćerke Bria Marfi, Šejn Odra Marfi i Bela Marfi, koju deli sa bivšom ženom , Nikol Mičel Marfi.

 

 

Par je bilo relativno diskretan povodom svoje veze. Njihova ljubavna priča počela je 2012. godine, a prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na premijeri emisije ,,Edi Marfi: Samo jedna noć".

2016. godine su dočekali svoje prvo dete, ćerku Unu (8). Dve godine kasnije rodio se njihov sin Maks Čarls (5). Zvezda  je takođe otac još osmoro dece.

,,Oni žive prilično skromnim životom. Porodica im je na prvom mestu. Pejdž je veoma bliska sa Edijevom decom", rekao je svojevremeno izvor.

Deca Edija Marfija

Oskaraski glumac dočekao je svog prvog sina Erika Marfija (34) sa bivšom devojkom Polet Meknili 10. jula 1989. Iz prvog braka sa Nikol Mičel Marfi, bivši par deli Briju (34), Majlsa Mičela (31) i Kristijana. Marfija (33), Šejn Odru (29), Belu i Zolu Ajvi Marfi (24).

Edi je u novembru 1990. dočekao sina Kristijana sa svojom bivšom devojkom Tamarom Hud. Kristijan je rođen je između Brije i Majlsa. Zvezda je dočekala svoju osmu bebu, ćerku Ejndžel, sa Melani Braun u aprilu 2007. godine.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading