Sina kontroveznog tajkuna zamenila sa kolegom s faksa: Zvezda "Harija Potera" nije mogla da obuzda strasti sa novim dečkom

Tatjana Badarević Vesti 12.07.2024 22:00 0

Ema Votson je prošle godine raskinula sa Brendonom Grinom, sinom kontroverznog poslovnog tajkuna Filipa Grina.

Ema Votson

Printscreen/Twitter

 

Glumica Ema Votson (34) nedavno je viđena u prisnom društvu misterioznog muškarca u jednoj poslastičarnici. Zvezda franšize "Hari Poter", u kojoj glumi dobroćudnu štreberku Harmione Grendžer, očito ima slične sklonosti i u privatnom životu. Jedino što ovaj put umesto Hogvortsa pohađa Univerzitet Okford, gde je nedavno izvanredno upisala master, dok je Rona Vizlija očito zamenio Kieran Braun, fudbaler i student na istom fakultetu. 

Ema i Kieran snimljeni su i kako razmenjuju nežnosti na ulici. Na fotografiji, koja je osvanula na jednoj stranici obožavatelja glumice na Twitteru, Votson zaljubljeno gleda u Brauna koji desnom rukom miluje njen vrat i obraze, nakon čega je usledio poljubac. Dvojac se očito upoznao tokom zajedničkih studija, a neimenovani izvor otkrio je više pojedinosti za The Sun. 

 

https://najzena.alo.rs/tema/61002/serija-hari-poter

 

Ema studira kreativno pisanje, a njegov diplomski rad je o teoriji književnosti - tako da imaju mnogo zajedničkih tema za razgovor. Ona izgleda tako zaljubljeno u društvu Kierana - ispričao je. 

Inače, Votson je prošle godine raskinula sa Brendonom Grinom, sinom kontroverznog poslovnog tajkuna Sir Filipa Grina, nakon 18-mesečne veze. Grin važi za plejboja te je prethodno ljubio brojne manekenke, a njega i glumicu povezao je aktivizam i briga za okolinu. Ipak, Ema i Brendon očito nisu uspeli da prevaziđu karakterne razlike, pa je 34-godišnjakinja sada potražila sreću u mlađem kolegi s fakulteta. 

Podsetimo, Ema je pre par mjeseci proslavila svoj 34. rođendan. Tim povodom je na društvenoj mreži Instagram pratioce počastila novom objavom. Holivudska zvezda je objavila dve fotografije u crno-beloj tehnici, a na njima pozira u poprilično intimnom izdanju. Na prvoj slici sanjivo gleda u daljinu dok se kapljice vode kotrljaju niz njeno telo. Glumica na sebi nosi minđuše, ogrlicu i mokru potkošulju, koja nestaje na drugoj slici te joj stomak prekrivaju samo strateški pozicionirane noge.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading