E sad smo joj sve videli! Verenici Džefa Bezosa vetar podigao haljinu do struka, a gaćica ni od korova!

Vesti 04.07.2024 20:02 0

Loren Sančez je sa svojim bogatim verenikom privukla veliku pažnju na aerodromu, a vetar joj je pomogao u tome.

loren sančez

Profimedia

Najpoznatija verenica na svetu, Loren Sančez, uživa na letovanju sa svojim bogatim verenikom, vlasnikom firme „Amazon“, Džefom Bezosom. Trenutno su u Grčkoj, a njihove fotografije s aerodroma privukle su veliku pažnju.

Vetar joj podigao haljinu

Na aerodromu je duvao jak vetar, pa se haljina koju je Loren Sančez obukla podizala do struka i otkrivala bukvalno sve! Bezos je pokušavao da spusti i pridrži haljinu, ali izgleda da Loren nije smetalo to što vetar radi, jer se nije uopšte obazirala na to što svi mogu da joj vide golu zadnjicu. Loren je nosila žuto-belu haljinu brenda „Dolče & Gabana“ i papuče na štiklu istih boja.

loren sančez

Profimedia

 

„Izgleda fenomenalno“

Poznati par odmara s društvom na Bezosovoj jahti u Grčkoj, a 54-orogodišnja Loren je već u kupaćem kostimu pokazala svoje zategnuto telo, a njeni obožavaoci su bili oduševljeni.

loren sančez

Profimedia

 

"Izgleda fenomenalno", "Svaka čast na istrajnosti u vežbanju", "Ne mogu da verujem da ova žena ima 54 godine", samo su neki od komentara. Ipak, na ovoj fotografiji deluje da je zadnjicu trebalo još malo da zategne vežbama. Šta vi mislite?

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading