Prvi brak propao — ostali u dobrim odnosima: Holivudski zavodnik, za kojim žene lude, se razveo

Nedeljko Tišanović Vesti 09.07.2024 16:47 0

Stavili tačku na ljubav.

Profimedia

Profimedia

Popularni glumac Džejson MamoaLiza Bonet službeno su razvedeni, prenosi AP News. Prema spomenutom mediju, razvod braka dvoje glumaca, koji su već godinama živeli odvojeno, stupio je na snagu ovog utorka.

Bonet, čije je službeno ime Lilakoi Mun, podnela je zahtev za razvod u januaru, a u dokumentima je 7. oktobar 2020. naveden kao datum razvoda poznatog para.

Profimedia

Profimedia

 

 

Razvod je prošao bez sporova, a prema AP News. Naime, dogovorili su se kako će podeliti imovinu, a imaće zajedničko starateljstvo nad šesnaestogodišnjom ćerkom i petnaestogodišnjim sinom.

Podsetimo, Momoa je najpoznatiji je po ulogama u filmu "Akvamen" i seriji "Igra prestola". S druge strane,  Bonet je bila zvezda "The Cosby Showa""A Different World" i filmova "High Fidelity" i "Enemy of State".

Njihov brak je bio prvi za Momou, no drugi za Bonet, koja je prethodno bila u braku s muzičarem Lenijem Kravicom. S njim ima još jednu ćerku, glumicu Zoe Kravic.

Sada bivši supružnici počeli su se zabavljati 2005. godine, pre nego što su se venčali na tajnoj lokaciji u oktobru 2017. godine. Momou su mediji zadnji put povezivali s Eizom Gonzales kada su viđeni kako zajedno voze motocikl u Kaliforniji u julu 2022. godine.

 

 

Komentari (0)
Loading