Nisu im davali šanse, ali oni su ipak uspeli: Zoe Kravic i Čening Tejtum se verili, zasijao dijamantski prsten na njenoj ruci

Olja Jelić Vesti 31.10.2023 20:28 0

Čening Tejtum i Zoe Kravic verili su se

Zoe Kravic

Profimedia

Čening Tejtum i Zoe Kravic su se verili, više izvora je reklo, uprkos tome što par nije zvanično potvrdio lepe vesti. Glumci su počeli da se zabavljaju 2021. godine i sada navodno podižu vezu na novi nivo, prema više izvora i prilično debelom dijamantskom prstenu koji je Zoe nosila kad se poslednji put pojavila u javnosti.

Par je ovog vikenda otišao na žurku Kendal Džener za Noć veštica, i svi su primetili ogroman kamen na prstu zvezde filma „Betmen“.

 

 

Više izvora je za magazin People potvrdilo da se par nedavno verio, a neki su isto rekli i za Entertainment Tonight.

Moćni par uglavnom nije eksponirao svoju vezu – nisu skloni da objavljuju slatke snimke na Instagramu niti razmenjuju nežnosti u javnosti. čak je jako teško naći njihovu zajedničku fotografiju sa javnih događaja.

 

 

Međutim, 2022. Zoi je ranije govorila o svom partneru u jednom intervjuu u kojem je Čeninga nazvala svojim „zaštitnikom“.

 

 

„On me zasmejava i oboje zaista volimo umetnost i razgovore o umetnosti i istraživanju zašto radimo to što radimo – on je zaista bio moj zaštitnik i bilo je zaista divno i slatko“, objasnila je ona.

Kada su se prvi put pojavile spekulacije da se zabavljaju, oni su odlučno demantovali glasine, navodeći da je njihova veza bila striktno platonska, ali su od tada javno potvrdili da su zajedno.

 

 

Od tada su pretrpeli razne turbulencije, ali čini se da su prevazišli sve probleme.

 

@najzena.rs Devojke, kako biste reagovale kada bi vam dečko postavio ovo pitanje? 🤔 #najzena #anketa #ljubav #muskozenskiodnosi #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading