On je muž za poželeti, a ona nikad lepša: Zbog onog što rade uoči godišnjice braka ceo svet im zavidi

Tatjana Badarević Vesti 07.07.2024 08:33 0

Džordž Kluni i Amal Kluni važe za najskladniji slavan par u Hoilivudu.

Džordž Kluni

Profimedia

Decenijama je bio najpoželjniji neženja, a onda je u njegov život ušla fatalna advokatica. Džordž Kluni (63) je pre Amal Alamudin bio u braku s glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine. Taj brak nije bio medijski popraćen kao ovaj s Amal (46). Otkako su se upoznali u njegovoj kući pored jezera Komo u Italiji u julu 2013., svi su brzo primetili neverovatnu privlačnost između njih, kako su tako prenosili strani mediji.

Dvojac će u septembru proslaviti 10. godišnjicu braka, a čini se kako se vole više no ikad. U više navrata dokazali su da ne mare za neželjene poglede pa bi nastavili biti bliski i autentični čak i nakon što su videli paparace. Držali bi se za ruke, dodirivali... Zbog toga mnogi tvrde kako su oni najstabilniji slavni par i zavide im na tome koliko su bliski i cene jedno drugoga. 

Amal Kluni

EPA

Da je Amal prava žena za Džodrža, znao je njegov agent, priznao je to glumac svojevremeno. 

"Nazvao me i rekao mi: 'Upoznao sam ženu koja dolazi u tvoju kuću, ti ćeš se njome oženiti'. I stvarno je tako bilo".

Retki znaju da je prvom susretu Amal i Klunija svedočila i njegova majka te otac. Advokatica je tako u jednom danu upoznala i svog budućeg supruga, ali i buduću svekrvu i svekrva. Nakon tog susreta su se dopisivali nedeljama. Slali su si poruke, mejlove, fotografije i pričali o svojim životima. S vremenom su shvatili da su više od prijatelja, rekao je glumac jednom prilikom. 

džordž

Profimedia

 

Njih danas komentariše ceo svet i to na razne načine, a često ističu razliku u godinama. 

"Pa čak i ako je taj muškarac Džordž Kluni, teško je parirati 17 godina mlađoj ženi", znaju da govore.

Amal su njeni roditelji pitali šta Džordž misli da uradi po pitanju njihove veze, a ona im je odgovorila da se opuste jer su u vezi tek 6 meseci. Ipak, glumac koji je tvrdio kako više neće pred oltar, već se tada spremao zaprositi Amal. 

Džordž je sve isplanirao i organizovao romantičnu večeru u aprilu 2014. Zapalio je sveće i pustio pesmu Frenka Sinatre 'Why Shouldn't I?', a Amal je bila toliko šokirana da je glumac klečao 20 minuta dok je čekao da pristane. 

džordž kluni

Profimedia

Bili su itekako iznenađeni kada su tri godine kasnije saznali da im stižu blizanci. Mislili su da je u pitanju greška. 

'To nikada nije bio deo mog DNK. Nismo to planirali. Nismo pričali o tome sve dok se nismo venčali, što je smešno. Postojala je pretpostavka da ne želimo decu. A onda, nakon venčanja, osetili smo takvu sreću, oboje, i shvatili smo da treba da podelimo svu sreću koju imamo. Bilo bi egocentrično da samo nama to pripada", zaključio je glumac, kojem su Ela i Alexander promenili život.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading