"Svako ko misli drugačije ima problema u krevetu" — i to nije sve... Zlatan Ibrahimović izjavom otkrio intimne detalje iz bračnog života

Nedeljko Tišanović Vesti 09.07.2024 11:06 0

Sve je iznenadila ova njegova izjava...

Zlatan Ibrahimović

Profimedia

Fudbaler se našao u centru medijskih pisanja, jer je nedovno odgovorio je na jedno škakljivo pitanje u intervju pa je završio na naslovnicama portala.

Naime, novinar ga je pitao je li bolje davati golove nego imati intimne odnose, a onda je, kako prenosi Stil, fudbaler u svom stilu odgovorio.

Se*s je bolji. Svako ko misli drugačije ima problema u krevetu.

Ibrahimović je dodao da se intima s godinama ne sme zanemariti te da se on trudi maksimalno što više obavljati "bračne dužnosti". Najbitnije je, kako je rekao, otvoren razgovor o svemu. Mnoge je iznenadilo što je fudbaler odgovorio na ovo pitanje jer inače svoju intimu drži podalje od javnosti.

Zlatan Ibrahimović

Profimedia

 

 

Kao što znamo, slavnom fudbaleru srce je ukrala švedska glumica Helena Seger s kojom je u vezi više od 20 godina i s kojom ima dva sina, Maksimilijana i Vinsenta. Veliku ljubav nisu prekinula ni glasine da je Ibrahimović imao aferu s italijanskom televizijskom zvezdom Diletom Leotom.

Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina. Rekao sam: "Nakon 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom." Rekla je: "Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom". Ona je jaka, vrlo jaka — prenosi Sportlife Ibrahimovićeve reči za Seger.

 

 

 

Komentari (0)
Loading