Zaratilo se u kući Kardašijanovih? Kris Džener se opasno naljutila na ćerku?

Nedeljko Tišanović Vesti 08.07.2024 18:42 0

Kajli Džener i Timoti Šalame su prošle godine započeli vezu, a svoju intimu vešto čuvaju od očiju javnosti. Sve to smeta Kris Džener, pa je došlo do svađe.

Kris

Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženerova je od prošle godine u vezi s glumcem Šalameom.

Nedavno su se pojavile glasine da je par raskinuo, sve dok ih ovih dana nisu zajedno uslikali u izlasku. Na fotkama su izgledali zaljubljeno te su tako utišali šuškanja o problemima u ljubavi. Kajli i Timoti od početka svoju vezu drže u privatnosti, a razlog za to je što rijaliti zvezda, prema pisanjima stranih medija, ne želi da njihov odnos postane "spektakl".

Sve to smeta njenoj majci Kris Džener, koja je svojoj kćeri poručila da mora biti otvorenija sa svojom vezom. Također, Kris je izrazila želju da se Timoti pridruži porodičnom rijalitiju Kardašijanovi.

Kris Džener

Profimedia

 

 

Za Daily Mail se o cijeloj situaciji oglasio izvor blizak paru te rekao kako njihova veza funkcioniše zato što Kajli svog dečka ne tera da bude deo popularnog šoua, što se ne sviđa Kris.

Kris bi volela da se Timoti svuda hvali s Kajli, ali se ona bori protiv toga jer ne želi od njihove veze pravi veći spektakl nego što već jeste — saopštio je izvor. 

 

Da im u ljubavi cvetaju ruže pokazuje i to što oboje razmišljaju o braku i deci, kako piše Mirror, ali smatraju da za to imaju još vremena.

 

 

Komentari (0)
Loading