Kupaći kostim idealan za žene u četrdesetim: Keti Peri prošetala zanosnu figuru na Sardiniji

Nedeljko Tišanović Vesti 08.07.2024 18:17 0

Ona se odlučila i da doda zanimljive detalje na svoj "morski" look.

Profimedia

Profimedia

Američka pevačica Keti Peri i njen partner Orlando Blum letuju na Sardiniji i po svemu sudeći uživaju na mediteranskom suncu i vazduhu. Ali to nije sve oni su sa sobom poveli i svoju ćerkicu Daisi Dav da sa njima uživa na odmoru. 

Oni odmaraju na plaži u Portu Čevru na Sardiniji, ali ono šta je zanimljivo jeste da oni nisu jedini poznati par koji letuje na ovoj destinaciji.  Britanska glumica Mili Bobi Braun i njen suprug i model Džejk Bon Džovi takođe su na pomenutoj destinaciji. 

Međutim, niko nije mogao da ostane imun na izgled pevačice, ali i glumca. Svi su komentarisali njen braon kupaći kostim koji je pravi izbor za žene u četrdesetim. Na sve to ona je dodala i Prada naočare, ali i decentan nakit koji je dao poseban izgled njenom "morskom looku".

Pored Keti, pažnju je privukao i glumac koji izgleda bolje nego ikada. Orlando Blum je u teget šortsu prošetao svoje izvajano telo i pokazao koliko mu je važan zdrav život i trening. Orlando je takođe dodao i zlatni nakit - ogrlicu, narukvice i minđuše koji su savršeno zaokružile njegov izgled. 

Šta vi kažete za njih dvoje? Kako vam izgledaju?

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading