Vidi se da je voli, a svi se čude što je s njom: Kijanu Rivs se pojavio s devojkom na moto-trci, nisu skrivali zaljubljenost

Vesti 08.07.2024 14:14 0

Kijanu Rivs i njegova partnerka Aleksandra pojavili su se zajedno na jednom sportskom događaju.

kijanu rivs i aleksandra

Profimedia

Poznati glumac Kijanu Rivs (59) i njegova partnerka Aleksandra Grant (54) privukli su veliku pažnju na moto-trci. Nisu skrivali zaljubljenost i sve vreme su se držali za ruke. Fotografima su pozirali s osmehom, a dobili su priliku i da označe početak trke. 

Kijanu je veliki obožavalac motora, a 2011. je osnovao svoju firmu koja se bavi proizvodnjom vozila po porudžbini. Glumac već godinama nosi titulu "najveće dobrice Holivuda", i to s razlogom. On veliki deo svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe, pomaže ljudima u nevolji i veoma je ljubazan i strpljiv sa obožavaocima. Nedavno je bio i u Srbiji, i nastupio sa svojim muzičkim bendom u Kragujevcu.

kijanu rivs i aleksandra

Profimedia

 

Svi misle da može da nađe lepšu

Kijanu i Aleksandra se ne pojavljuju često zajedno u javnosti, a kada to urade, uvek izazivaju oprečne reakcije zbog Aleksandrinog izgleda. Naime, ona se ne farba, već neguje prirodan izgled, pa ima sedu kosu, a skoro da se i ne šminka. Zato svi komentarišu da izgleda kao da je mama poznatom glumcu, a ne devojka, odnosno da deluje kao da je starija od njega iako je mlađa pet godina. Kako god bilo, njih dvoje se vole i ne ustručavaju da to pokažu u javnosti.

Ko je Aleksandra?

„Dobra stvar kod zaljubljivanja u odraslom dobu je to što što izgradite karijeru pre nego što veza počne. Tako je kod mene bilo. Osećam se vrlo samouvereno u svojoj vezi i na crvenom tepihu, i u paru i sama", izjavila je jednom Aleksandra za „Pipl“. Njih dvoje su se prvo družili i sarađivali na knjizi „Oda sreći“ 2011. godine, koju je napisao Kijanu, a Aleksandra ilustrovala. Tokom godina njihovo prijateljstvo pretvorilo se u ljubav, ali o njoj ne vole javno da govore. Poznato je još i da su jedno drugom velika motivacija.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading