Pre sedam dana su planirali porodicu, a sada ih je zadesila tragedija: Iznenadna smrt poznatog glumca potresla je sve — suprug neutešan

Nedeljko Tišanović Vesti 08.07.2024 09:14 0

Tuga velika...

bolnica

Shutterstock

U 31. godini života preminuo je Majk Hezlin od neočekivanog srčanog udara nakon nedelju dana duge borbe u bolnici.

Glumac, zvijezda hit-serije Special Ops: Lioness, preminuo u utorak, 2. jula od iznenadnog srčanog udara

Tužnu vest podelio je zvanično na društvenim mrežama njegov suprug Skoti Dinamo, pravog imena Džejms Vilson.

Majk je bio mlad, savršenog zdravlja, i lekari nemaju nikakvo objašnjenje što se dogodilo — napisao je Skoti u objavi.

Bio je briljantan, nesebičan, talentovan i pravi anđeo čuvar. Samostalno me bodrio kroz više rundi raka. On je bio prva osoba koju su svi nazvali kako bi podelili dobre vesti i bio je savršena osoba koju su svi mogli nazvati ako su želeli dobiti najbolji savet. Bio je zaista najslađi, najbrižniji i najljubazniji čovek na svetu. Izvlačio je najbolje iz svakoga ko je imao zadovoljstvo upoznati ga. Kretao se kroz život s takvom lakoćom i samopouzdanjem i transformirao sve oko sebe u bolju verziju sebe — dodao je.

 

 

Majk, susret s tobom je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Ti si moj svet. Ti si meni sve. Kad sam osetio da si udahnuo posljednji dah, srce mi se razbilo u milion komadića. Da imam moć zameniti se s tobom, učinio bih to istog trena. Ali ja ću živjeti svaki dan u tvoju čast.

Otkrio je i da su hteli zajedno osnovati porodicu.

Pre samo nedelju dana bili smo u ranoj fazi osnivanja porodice i redovito smo delili svoja omiljena dečja imena za našu buduću decu. Uvek si mi govorio da se osjećaš kao da ti je suđeno biti otac, i ja se slažem s tim. Bio bi najsavršeniji otac na svetu. Ako ikad postanem tata, svom ću sinu dati ime po tebi i nadam se da ću ga uspeti vaspitati da postane barem upola čovek kakav si ti — istakao je Skoti.

Zanimljivo je kako mu je Hezlin svojevremeno kazao kako bi voleo biti donor, a to će se sada, njegovom smrću, i ostvariti.

Komentari (0)
Loading