U zagrljaju 20 godina mlađeg: Nikol Kidman uživala u vrelim dodirima zgodnog glumca, fanovi pali u trans kada su videli!

Vesti 30.05.2024 11:38 0

Efron i Kidmanova su dobri prijatelji i sarađivali u prošlosti

Nikol

Profimedia

Nikol Kidman i Zek Efron glume u novoj romantičnoj komediji.

Par, koji je ranije igrao ljubavnike, sada glumi u novom filmu pod imenom ,,Porodična afera", čiji prvi trejler je upravo objavljen..

Dok oni glume par, glumica Džoi King igra ulogu mlade asistentkinje filmske zvezde. Stvari se brzo komplikuju kada sazna da njena samohrana majka ima aferu sa njenim šefom.

„Volim što sam tvoja majka više od bilo čega na ovom svetu, ali počinjem da osećam stvari koje nikada nisam mislila da ću ponovo osetiti, ne od tvog oca", kaže Kidmanova Džoi u trejleru.

„Porodična afera“ će biti premijerno prikazana na Netfliksu 28. juna.

Kompletan trejler možete pogledati ispod:

 

Istorija Efrona i Kidmanove

Efron i Kidmanova su dobri prijatelji i sarađivali u prošlosti. Njih dvoje su igrali ljubavnike u filmu ,,Piskaralo“, koji je izašao 2012. godine.

U intervjuu za People, Efron je rekao da je imao tremu zbog ponovne saradnje sa njom uprkos činjenici da je već poznavao Kidmanovu. „Svakako sam bio pomalo uplašen, ali sastajanje sa Nikol je uvek tako sjajno i bez obzira koliko je ona talentovana kao glumica, ona je podjednako ljubazna, brižna i divna je za druženje“, rekao je on. Efron je otkrio da su njih dvoje imali odličnu hemiju, opisavši je kao „besprekornu, prirodnu i zabavnu“. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading