"Moraju da mi odstrane jajnike": Kris Džener prvi put javno progovorila o tumoru, a evo šta joj najteže pada

Tatjana Badarević Vesti 06.07.2024 09:46 0

Kris Džener je u novoj epizodi rijaliti šoua "Kardašijanke" otkrila da boluje od opake bolesti te je progovorila o detaljima.

Kris Džener

Profimedia

 

Rijaliti zvezda Kris Džener nedavno je otkrila da su joj doktori dijagnostikovali tumor. Njeno priznanje je prikazano u trejleru za petu sezonu emisije "The Kardashians", a ovih dana je izašla i epizoda u kojoj je pričala o svojoj bolesti. Kris je vest otkrila svojim ćerkama Kendal, Kim i Kloi, a sve su zabeležile kamere.

"Htela sam vam reći nešto jer vam još uvek nisam rekla, ali išla sam kod doktora i imala sam pregled. To me čini jako emocionalnom, ali... Pronašli su cistu i mali tumor na mom jajniku. Nakon toga sam otišla doktoru koji je rekao da mi moraju odstraniti jajnike. Jako sam emocionalna zbog toga jer su mi pomogli s vama", rekla je pa dodala i da je to "deo starenja".

Kris

Shutterstock

 

 

Kako kaže, znak je to da je gotova s jednim delom života, s jednim celim poglavljem.

Nakon što je čula potresne vesti pred kamerama je progovorila i Kim. "Imati operaciju i ukloniti jajnike je velika stvar. Osećam se jako tužno zbog nje. Ne mogu ni zamisliti sebe u toj situaciji i koliko bih se osećala uplašeno kad bih prolazila kroz to", rekla je.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading