Molila se za svog sina: Kortni Kardašijan podelia najstrašniji trenutak svoje trudnoće, imala je veliku sreću

Vesti 21.06.2024 17:33 0

Kardašijanka se obratila ordinaciji i zahvalila lekarima koji su joj pružili podršku

Kortni

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kortni Kardašijan je govorila o zdravlju svog sina.

Roki Trinaesti Barker, sin Kardašijanke i Trevisa Barkera, morao je da bude hitno operisan prošle godine. Kardašijanka je konačno otkrila zastrašujući trenutak u novoj epizodi „Kardašijanovih“.

Kardašijanka nije otkrila razlog zašto je morala da ide na operaciju fetusa. U najnovijoj epizodi rijaliti TV serije, rekla je da je Roki patio od retkog stanja koje je trebalo da se reši i zbog kojeg je tečnost ušla u bebina pluća. „To stanje je jako retko. Sreća je što smo ga uhvatili“, rekla je Kardašijan u ispovedaonici. 

Ona je otkrila da su Rokijeva pluća ponovo počela da se pune tečnošću nakon zahvata, ali da je moć pozitivnog razmišljanja pomogla njegovom oporavku.

,,Gledala sam dokumentarac pod nazivom 'Izleči' koji je prestavio moć pozitivnog razmišljanja i kako naše razmišljanje zaista može da utiče na naše zdravlje", rekla je ona. „Počela sam da razgovaram sa bebom svaki dan, izgovarajući svoje molitve. Nakon što sam promenila način razmišljanja, tečnost je potpuno nestala i posle toga nismo imali nijedan problem."

Kortnine prethodne izjave o operaciji

Pre izjava u rijalitiju, Kardašijanka se obratila ordinaciji i zahvalila lekarima koji su joj pružili podršku. Takođe je pohvalila svog muža i svoju majku, Kris Džener, koji su joj pružili svu potrebnu podršku.

Kortni

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

 

„Večno sam zahvalna svom mužu koji je pojurio sa mnom sa turneje da bude sa mnom u bolnici i brine o meni posle, moj kamen. I mojoj mami, hvala ti što si me držao za ruku kroz ovo", napisala je na Instagram objavi. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading