Ima 51 godinu i dominira zanosnom figurom na plaži: Prošla je kroz mučni razvod, a sad izgleda kao da je sišla sa modne piste

Tatjana Badarević Vesti 03.07.2024 12:21 0

Tori Speling su na plaži uhvatili fotografi, a tom prilikom je uživala sa prijateljicom i pažnju je privukla minijaturnim bikinijem.

Tori Speling

Profimedia

 

Glumica Tori Speling (51) je u aprilu progovorila o gubitku kilograma i priznala je kako je koristila lekove za mršavljenje, kako je tada naveo E! Online i priznala kako je koristila lekove za mršavljenje, nakon što je rodila sina Bea. Sada je svoju vitku figuru pokazala na plaži u Malibuu, u izazovnom bikiniju.

Minijaturnim zelenim bikinijem je naglasila svoje obline i privukla pažnju svih prolaznika. Uz kupaći kostim je iskombinovala i jednostavan nakit i sunčane naočare.

Tori se na plaži zabavljala s prijateljicom, kupale su se i sunčale, a sudeći prema fotografijama, odlično su se zabavile.

Tori Speling

Profimedia

 

 

Speling je ranije u svom podkastu "Misspelling" otkrila da je koristila jedan od najpopularnijih lekova za mršavljenje, nakon kojeg nije imala rezultate. Tada je isprobala i drugi, koji joj je, kako kaže, pomogao. Navela je i kako je oduvek bila mršava zahvaljujući svojim genima, ali nakon rođenja šestog deteta, nije mogla da se "reši kilograma".

"Ceo svoj život nisam bila na dijeti. Rođena sam s jako dobrim genima", rekla je ranije pa dodala da je nakon rođenja sina probala da vežba te da jede hranu bogatu proteinima. "Jednostavno nije funkcionisalo", rekla je.

Tori Speling

Profimedia

 

 

Da podsetimo, poznata glumica i njen, već sada bivši suprug Mekdermot rešili su da stave tačku na svoj brak nakon 18 godina, a svojevremeno su važili za jedan od omiljenih i najskladnijih parova u Holivudu.

- S velikom tugom i teška srca obaveštavamo vas da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petoro neverovatne dece, Tori i ja odlučili da svako krene svojim putem i započne novo vlastito putovanje. Nastavićemo da radimo zajedno kao roditelji puni ljubavi i voditi i voleti našu decu kroz ovo teško vreme. Molimo vas da svi poštujete našu privatnost dok izdvajamo ovo vreme da svoju porodicu okružimo ljubavlju. Hvala svima na podršci i ljubaznosti - tekst je Mekdermotove objave na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading