Glumac oženio sestru i s njom ima decu: Njihova ljubavna priča je luđa od svih filmova koje ste gledali

Vesti 03.07.2024 10:38 0

U braku su već 35 godina i trude se svim silama da ga održe uprkos tome što su u srodstvu.

kevin bejkon

Shutterstock

Poznati holivudski glumac Kevin Bejkon je u braku sa suprugom Kirom Sedžvik već 35 godina. Smatraju se jednim od najdugovečnijih parova u Holivudu. Godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut.

Otkrili da su brat i sestra

Njih dvoje uvek deluju zaljubljeno kao tinenedjžeri, a mnogi su im zavideli na skladnoj ljubavi koju gaje jedno prema drugom. A onda je usledilo jedno šokantno saznanje. Bejkon je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", a genetske analize koje su uradili pokazale su da su njih dvoje rođaci! Reč je o devetom kolenu, ali svakako su brat i sestra!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyra (@kyrasedgwickofficial)

 

Ovo otkriće je sve zapanjilo, ali njih dvoje nisu dozvolili da im to poremeti brak i naruši ljubav koju osećaju jedno prema drugom. Kira je tada tvrdila da to za nju i nije tako veliko iznenađenje kako bi neko pomislio.

- Znala sam da ću biti u nekom srodstvu sa Kevinom, mislim, većina belaca je nekako u srodstvu. Nisam mnogo iznenađena, iskreno. Pretpostavljala sam da je to razlog zašto su nas oboje testirali. Sve je u redu dok nismo najbliži rođaci - iznenadila je glumica javnost tadašnjom izjavom, piše „Magazin Novosti“.

kevin bejkon

Profimedia

 

Trudili se da sačuvaju brak

To je bilo 2013. godine i počelo je da se spekuliše da će zbog ovih saznanja biti problema u njihovom braku, ali njih dvoje nisu odustali od svoje zajednice. Kira je objasnila da su Kevin i ona jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugo, bez obzira na to kakvi ih problemi zadese. Trudili su se da sačuvaju svoj brak tako što su, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali porodici. Negovali su svoj brak, koji im je oduvek bio prioritet, tako što su redovno organizovali romantične izlaske samo za njih dvoje.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading