"Zvali su me Oliva": Naomi Kembel progovorila o verbalnom zlostavljanju u školi, pa otkrila kako se borila sa nepravdom

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 20:02 0

Naomi Kembel gostaovala je u jednom podkastu a tom prilikom je progovorila o izazovima sa kojima se suočavala u školi.

Naomi Kembel

Profimedia

 

Naomi Kembel, britanska manekenka i supermodel, gostovala je u Kembon podkastu i progovorila o zlostavljanju koje je doživljavala u detinjstvu od druge dece. Iako je danas poznata u celom svetu zbog svoje lepote, priznala je da nije uvek osećala samopouzdanje i da je doživljavala teške trenutke u školi.

"Zvali su me Oliva"

Ova 54-godišnja manekenka ispričala je kako su se deca rugala njenoj visini i vitkoj liniji. Upoređivali su je s likom Olive iz kultnog crtaća Popaj. "Vrat mi je prilično dugačak, pa sam pokušavala da sležem ramenima ka dole kako bi ga skratila. Osećala sam se neprijatno", prisećala se Naomi te dodaje da su joj davali i druge razne nadimke.

Naomi

Profimedia

 

 

Naučila je da se izbori sa nepravdom

Kada je postala model, prema njenim rečima, naučila je da se izbori za sebe te se hrabro borila protiv diskriminacije koju je često doživljavala. "Uvek bih progovorila ako je postojalo nešto što je nepošteno ili nepravedno", ispričala je Naomi. 

Podsećamo, Naomi je nedavno priznala kako je svoje dvoje dece dobila putem surogat-majke. Javnosti su nepoznata imena dece i njihovi datumi rođenja.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading