,,Ćerka mi je šefica": Naomi Kembel progovorila o majčinstvu u 50-im godinama, drugaricama rekla samo jedno

Vesti 09.03.2024 22:02 0

Pored ćerke, Kembel je i majka sina, kojeg je dobila u junu

Naomi

Profimedia

Naomi Kembel (53) je uvek šefica, osim kada je sa njom njena ćerka.

Supermodel razgovarala je sa Ekstrom dok je predstavljala svoju Naomi x BOSS kolekciju odeće u Njujorku u četvrtak, priznajući da, iako je ona šefica u većini aspekata svog života, postoji jedna osoba kojoj čak i Kembel mora da se povinuje.

„Ćerka mi je šefica“, našalila se Kembel.

U avgustu, Kembel se pojavila na naslovnoj strani Vogue-a iz septembra 2023. godine, rekavši da njena ćerka već ima dobro pečatiran pasoš.

,,Ona ide sa mnom", rekla je Kembel, koja sebe naziva ,,građankom sveta, koja je stalno u avionu".

„Bila je u Africi i na Bliskom istoku“, dodala je majka dvoje dece za svoju ćerku. "Nije lako i zahteva više organizacije, više planiranja; i promeniće se kada ona krene u školu."

Pored ćerke, Kembel je i majka sina, kojeg je dobila u junu, ističe People.

 

 

Manekenka je imala 50 godina kada je dočekala ćerku i prošle godine govorila o tome kako ohrabruje svoje starije drugarice da „ne oklevaju“ da rađaju decu.

„Oduvek sam znala da ću jednog dana biti majka, ali to je najveća radost koju sam ikada mogla da zamislim. Srećna sam što je imam i to znam“, objasnila je Kembel za britanski Vogue nakon što se pored nje pojavila na naslovnici marta 2022. tada 9-mesečna ćerka.

 

 

Rekavši da ima novi ,,potpuno nesebičan" stav prema majčinstvu, Kembel kaže da nema problem sa 50-godišnjom razlikom u godinama između nje i njene ćerke, čak priznaje da ohrabruje i svoje starije prijatelje da imaju bebe.

,,Svima kažem, uradite to! Ne oklevajte!" dodala je.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading