Retko pojavljivanje Džonija Depa u javnosti: Svi gledali u jedan detalj, a glumčevo raspoloženje je govorilo više od reči

Tatjana Badarević Vesti 01.07.2024 12:15 0

Džoni Dep je nosio crno odelo na pruge u stilu sedamdesetih, a autfit je iskombinovao sa crnim šeširom. Svoju odevnu kombinaciju je upotpunio ogrlicom, prstenjem i minđušama.

Džoni Dep

Profimedia

 

Džoni Dep (61) nedavno je bio u noćnom provodu u Londonu, kako navodi Daily Mail.  

Kako se čini, fotografi su ga "ulovili" čini se dobrog raspoloženja. Holivudski glumac je nakon četvorosatnog druženja sa prijateljima izašao iz jednog restorana, a bio je odeven u svoj prepoznatljivi stil.

Dep je nosio crno odelo na bele pruge u stilu sedamdesetih, a svoj autfit je iskombinovao sa crnim šeširom. Odevnu kombinaciju je upotpunio ogrlicom, prstenjem i minđušama, a u ustima je imao cigaretu.

Džoni Dep

Profimedia

 

 

Mnogi su primetili kako je Dep tokom druženja nosio i knjigu u ruci. No, bilo je i onih koji su primetili kako izgled popularnog glumca više nije kao što je nekada bio...

Inače, glumac u poslednje vreme boravi u Londonu jer je fokusiran na film "Modi" koji on režira. Reč je o biografskom filmu o italijanskom slikaru Amedeu Modiglijaniju.

Brojni fanovi nestrpljivo čekaju njegov povratak u glumačke vode. Nedavno je izašla vest kako postoji mogućnost da Depa ne gledamo u nastavku filmske franšize "Pirati sa Kariba" .

Džoni Dep

Profimedia

 

 

Kako strani izvori navode, izbacuju ga iz šestog dela kultne franšize, što se mnogim obožavateljima nije dopalo.

Da podsetimo, Džoni Dep se trenutno okrenuo drugoj profesiji, naime slikanju, a kako stvari stoje, odlično mu ide. 

Serija ograničenih izdanja rege zvezde Boba Marlija, pisca Hantera S Tompsona i glumaca Hita Ledžera i Rivera Feniksa stavljena je na prodaju u Galeriji lepih umetnosti "Castle", u londonskom Kovent Gardenu.  Portparol galerije je tada rekao da su smeli otisci jarkih boja, koji koštaju 4.500 funti svaki, ili 17.500 funti za sva četiri, skoro rasprodati za pet dana.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading