Au, baš sve se vidi! Dečko Hale Beri objavio njenu golu fotku da se pohvali, pa se pokajao

Vesti 14.05.2024 14:58 0

Dečko poznate glumice je hteo da pokaže kako ima zgodnu devojku i napravio je haos na internetu.

hale beri

Profimedia

Oduvek je bila lepa i zgodna, pa i sada sa 57 godina. Poznata glumica Hale Beri može da se pohvali savršenom linijom i – zadnjicom. Njenu golu zadnjicu svima je na internetu pokazao upravo njen dečko. Verovatno je hteo da se pohvali kako ima zgodnu devojku, pa je slikao i objavio tu fotografiju. Ali kada je shvatio kakav je haos to napravilo na internetu, pokajao se i napisao: „Oh, nije trebalo ovo da uradim“.

Dečko glumice Hale Beri je muzičar Van Hant koji je četiri godine mlađi od nje. Zbog njihove čvrste ljubavi, priča se da su se tajno venčali, ali oni to nikada nisu potvrdili. Povodom Dana majki koji se juče proslavljao u Americi, glumicin dečko je objavio tu fotografiju na svom Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by van hunt (@vanhunt)

 

Na fotografiji se vidi Hale Beri koja pozira na terasi, potpuno je gola i okrenuta leđima: "Srećan Dan majki iz dubine moje duše. Oh, nije trebalo ovo da uradim. Ali moramo priznati da je opaka majka", napisao je glumicin suprug u opisu te fotografije.

Možda baš nije trebalo tako da joj izjavi ljubav, ali Hale zaista izgleda savršeno i njen suprug treba da se ponosi što ima takvu ženu kraj sebe. Nadamo se da se nije mnogo naljutila.

Komentari (0)
Loading